Wat doe je in Californië? Dit zijn de beste bezienswaardigheden van Californië!

Toen ik jong was, was naar Californië gaan een droom. Het lijkt vreemd en ver weg van ons huis in Pennsylvania. Met mijn familieleden die daar wonen, heeft mijn familie het constant over een reis naar Californië gehad. Toen ik 12 was, reisden we voor het eerst, en het was alles waar ik van droomde en meer. Californië is een staat met prachtige natuur, kosmopolitische steden en een indrukwekkende kustlijn. Er is veel te doen in Californië en deze staat mag je niet missen tijdens je roadtrip door Amerika. Californië is misschien wel de meest kleurrijke en diverse staat van Amerika. Je kunt je hier dus wekenlang vermaken. Maar wat zijn de mooiste plekken in Californië, en wat zijn de highlights in Californië? Wat doe je in Californië? Hier is alles wat u moet weten over Californië! Met een ruige kustlijn, prachtige natuurparken en kosmopolitische steden, Californië is misschien wel de mooiste staat van Amerika en een van de favoriete staten van de meeste mensen. Hier zijn enkele van de beste Californische tips die je vertellen over de mooiste bezienswaardigheden in Californië en de vraag beantwoorden: wat te doen in Californië?

Tips voor Californië: wat te doen in Californië?

Hieronder houden ze de leukste bezienswaardigheden in Californië bij!

Bezoek San Fransisco

Amerika bezoek je vooral op zoek naar de natuur, maar in Californië vind je ook veel steden van wereldklasse die je niet mag missen.

In San Francisco vind je veel bezienswaardigheden, waaronder de Golden Gate Bridge en Lombard Street. Pier 39 is ook niet te missen. Het beste deel hier is Alcatraz. Eens de meest maximaal beveiligde gevangenis in Amerika, is de eilandgevangenis nu een plek om naartoe te gaan. Je leert over het leven in de gevangenis, wat erg interessant is. Sterk aanbevolen!

Ook raad ik Chinatown aan. Inwoners van Chinatown zijn in staat hun rijke cultuur te behouden, wat leidt tot een blijvende aanwezigheid en een geweldige plek om te winkelen en te dineren. Chinatown in San Francisco is een must-see.

Maak een ritje op Highway 1

Een van de mooiste roadtrips vanuit Californië is toch wel die over Highway 1. Hoogtepunten zijn het walvissen spotten in Monterey Bay en het prachtige landschap in Big Sur. Terwijl je langs de kust rijdt op Highway 1, kun je regelmatig stoppen om prachtige foto’s te maken van deze prachtige, ruige kustlijn. Je vindt er ook prachtige steden die de moeite waard zijn, zoals Santa Barbara. Highway 1 rijden is een must in Californië en echt een van de beste tips in Californië!

Beroemde plek in Los Angeles

Na je rit op Highway 1 is het een goed idee om even te stoppen in Los Angeles. Los Angeles behoort zeker niet tot de hoogtepunten van Californië, maar het is wel een plek waar je zeker een kijkje moet nemen. Ga naar Hollywood, bekijk het Hollywood Sign en de Walk of Fame en spot misschien wat beroemdheden. Ook is het een goed idee om Santa Monica te bezoeken, en vanaf daar kun je langs het strand wandelen of fietsen richting Venice Beach.

Ook kunt u als gezin naar enkele van de themaparken in Los Angeles gaan. Het originele Disneyland, evenals Universal Studios en anderen.

Trek minimaal 3 dagen uit en verken Yosemite.

Geniet van de dieren in het Yosemite National Park

Een van de mooiste plekken in de staat Californië, en het is ook een van de mooiste plekken in Amerika. Yosemite National Park is werkelijk een lust voor het oog en een geweldige plek voor iedere natuurliefhebber. U zult genieten van het prachtige landschap, prachtige watervallen en wandelen. Geef minimaal twee dagen de tijd om te tuinieren. Rijd een dag richting Glacier Point en breng minimaal een volledige dag door in Yosemite Valley.

We houden van Yosemite en samen met de Grand Canyon in Arizona is Yellowstone een groot nationaal park. Plan vroeg als u wilt kamperen of in het park wilt blijven, aangezien kamers en plaatsen snel vol raken.

Ontspan bij Lake Tahoe

Een ander mooi stukje natuur in Californië is het prachtige Lake Tahoe. Veel mensen slaan dit meer over tijdens hun roadtrip en dat is zo jammer. Het is absoluut een van de mooiste meren ooit! Het water is zo helder en blauw en je wordt omringd door besneeuwde bergtoppen en naaldbossen. Perfecte combinatie toch?

Lake Tahoe is in de winter een populaire wintersportbestemming en in de zomer een populaire vakantiebestemming in de zon. Je kunt langs de kust van het meer wandelen, maar je kunt ook richting watervallen en andere mooie meren lopen. Het mooiste deel van Lake Tahoe vind je in Sand Harbor State Park.


Rijd door Death Valley National Park

Ik ben misschien wel 30 keer in Death Valley National Park geweest en het blijft verbazen en verbazen. Het is erg warm en bergachtig en het landschap is echt bijzonder. Van droge zoutvlakten tot kleurrijke rotsen, zandduinen en prachtige landschappen: je vindt het allemaal in Death Valley. Death Valley is een van de heetste plekken ter wereld, dus wees voorzichtig als je van plan bent om te gaan wandelen of fietsen.

Een bezoek aan Death Valley is absoluut een van de dingen om te doen in Californië en een van de beste Californische tips!

Bezoek Surprising Kings Canyon National Park

In veel opzichten een ondergewaardeerd park, maar een van de mooiste parken in Californië is Kings Canyon National Park. Dit nationale park wordt door veel mensen overgeslagen of slechts voor een kortere periode bezocht in verband met sequoia’s, maar het is echt de moeite waard. De natuurlijke omgeving van het park is werkelijk prachtig. De uitzichten langs de schilderachtige route zijn adembenemend en je zult nog meer prachtige watervallen vinden. Kings Canyon is absoluut een van de mooiste plekken in Californië en een van de beste tips in Californië.

Vind de grootste boom ter wereld in Sequoia National Park

Naast Kings Canyon vind je nog een ander nationaal park, Sequoia National Park. Dit prachtige park staat bekend om de enorme sequoia bomen die je tegenkomt. Je vindt hier zelfs de grootste boom ter wereld! Niet in hoogte, maar in massa, heel indrukwekkend. Maar naast de enorme bomen en prachtige bossen heeft Sequoia nog veel meer te bieden. Vanaf hier heb je ook veel plekken die je een geweldig uitzicht op de bergen geven.

Ons laatste woord

Californië is nog steeds een droom. Groter dan de meeste landen, zou je Californië je hele leven kunnen verkennen. Dit waren slechts de gebieden die we hebben verkend, maar er zijn er nog veel meer. Het wijnland in het noorden en San Diego in het zuiden bieden meer mogelijkheden om je roadtrip te verlengen. Naar onze mening is het een vergissing om door de VS te reizen en niet naar Californië te gaan. Laat ons uw mening weten.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *