Waarom ik de Hilton Aspire Card heb gekozen als mijn eerste co-branded hotelkaart – en hoe ik mijn welkomstbonus ga gebruiken

Ik ben een groot voorstander van een bestedingsstrategie bij het aanvragen van een nieuwe creditcard. Op deze manier mis ik nooit een welkomstbonus of geef ik te veel uit als ik probeer deze te krijgen.

Ik ben ook een fan van vooruit plannen, vooral als het gaat om hoe ik mijn creditcardbeloningen ga gebruiken, of deze nu in de vorm van punten, mijlen of geld terug zijn.

Toen ik besloot mijn nieuwste kaart aan te vragen, heb ik dan ook gekozen voor een co-branded hotelkaart die het beste bij mijn behoeften paste als iemand die niet specifiek op zoek is naar de hotelelitestatus binnen het grote hotelloyaliteitsprogramma, maar een voorraad hotelpunten wil opbouwen voor toekomstig gebruik.

HOBO_018/Getty-afbeeldingen

Na een aantal weken nadenken heb ik de Hilton Honors American Express Aspire Card aangevraagd. Dit is waarom ik het verkoos boven zoveel andere geweldige opties en hoe ik van plan ben de genereuze welkomstbonus te gebruiken zodra ik deze ontvang.

Hilton Aspire-kaartinformatie wordt onafhankelijk verzameld door The Points Guy. De kaartgegevens op deze pagina zijn niet gecontroleerd of verstrekt door de kaartuitgever.

GERELATEERD: Hoe u uw Hilton Amex Aspire-kaartsaldo kunt maximaliseren

Waarom heb ik Hilton Aspire gekozen als mijn eerste co-branded hotelkaart?

Als premium kaart is de jaarlijkse vergoeding voor de Hilton Aspire Card hoog; Deze kaart kost u $ 550 voor elk jaar dat de kaarthouder leeft. Hoewel er andere kaarten van het Hilton-merk zijn die lagere jaarlijkse kosten bieden, vond ik dat de functies en voordelen die de kaart biedt en de hoge welkomstbonus op de Hilton Aspire Card opwegen tegen de hoge jaarlijkse kosten.

Oleg Preslavtsev/Getty Images

Ik heb de Hilton Aspire Card als mijn nieuwste kaart gekozen om twee belangrijke redenen:

Hoge welkomstbonus:Toen ik op zoek was naar mijn volgende kaart, had de Hilton Aspire Card een hoge welkomstbonus die hem nog aantrekkelijker maakte.Gratis nachtbonusTer voorbereiding op een familiecruise was ik op zoek naar Hilton-hotels om de nacht vóór de cruise te verblijven. De jaarlijkse gratis nachtbonus die bij de Hilton Aspire Card wordt geleverd – plus een welkomstbonus die de kosten van extra kamers die ik moet reserveren zal helpen dekken – was een andere belangrijke reden waarom ik uiteindelijk voor deze kaart heb gekozen.

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

Bovendien zijn er nog tal van andere voordelen verbonden aan het zijn van een Hilton Aspire-kaarthouder, waaronder het verdienen van 14 Hilton Honors-punten per dollar die rechtstreeks bij Hilton Hotels & Resorts wordt uitgegeven, de gratis Diamond-status – die zijn eigen waardevolle voordelen met zich meebrengt – en meer tot $ 200 aan halfjaarlijks afschrifttegoed (tot $ 400 per jaar) voor in aanmerking komende aankopen die rechtstreeks bij deelnemende Hilton-resorts zijn gedaan.

GERELATEERD: Hilton Amex Aspire vs. Marriott Bonvoy Briljant: strijd om hotelkaarten van het hoogste niveau

Ontvang een welkomstbonus op uw Hilton Aspire Card

Ik heb de Hilton Aspire Card aangevraagd toen mij een tijdelijke welkomstbonus van 175.000 Hilton Honors-punten werd aangeboden nadat ik $ 6.000 had uitgegeven binnen de eerste zes maanden na het openen van de account.*

*Houd er rekening mee dat deze welkomstbonusaanbieding is geëindigd en dat Hilton Amex momenteel 150.000 Hilton Honors-beloningspunten aanbiedt nadat u $ 6.000 aan kaartaankopen heeft uitgegeven binnen de eerste zes maanden van uw kaartlidmaatschap.

Op het moment van schrijven was ik minder dan $ 2.000 verwijderd van het bereiken van de minimale uitgaven die nodig zijn om de bonuspuntenaandelen te bemachtigen. Dit deed ik door al mijn dagelijkse uitgaven over te zetten naar mijn Hilton Aspire Card. Dit omvat vluchten, hotelreserveringen, boodschappen en dinerkosten, brandstofaankopen en andere diverse uitgaven zoals online winkelen en af ​​en toe een stop bij een koffieshop.

Hoe kan ik de welkomstbonus op mijn Hilton Aspire Card inwisselen?

Toen ik besloot de Hilton Aspire Card aan te vragen, plande ik mijn komende uitgaven om er zeker van te zijn dat ik gedurende de periode van zes maanden aan de bestedingsvereisten voldeed. Ik heb ook aangegeven hoe ik de welkomstbonus zou gebruiken zodra het Hilton Honors-puntensaldo aan mijn account was toegevoegd.

Mijn familie plant een oudejaarsavondcruise 2024-2025, waarbij mijn grootouders, een aantal neven, tantes, ooms en andere familieleden aanwezig zullen zijn. Omdat we vanuit Miami vertrekken – en de meesten van ons in het noordoosten van de VS wonen – vliegen we de dag voordat het schip vertrekt naar de Sunshine State.

Danny Lehmann/Norwegian Cruise Line

Ik moet een hotelovernachting voor mezelf boeken en een andere kamer voor familieleden die vanuit New York naar Miami vliegen.

Aangezien de Hilton Aspire Card wordt geleverd met een gratis beloningsnacht bij bijna elk Hilton-hotel wanneer u uw account opent en elk jaar dat uw kaartlidmaatschap verjaart, ben ik van plan de beloningsnacht te gebruiken om een ​​van de drie kamers te boeken en de punten van de enorme welkomstbonus – naast de punten die ik heb verdiend met mijn reguliere uitgaven – om de kosten van twee extra kamers te dekken.

Vanaf augustus 2024 beginnen de data voor sommige Hilton-hotels in de buurt van Miami International Airport (MIA) bij 60.000 punten per nacht.

GERELATEERD: Koop Hilton Honors-punten met een bonus van 100% om uw verblijf goedkoper te maken

Kortom

Ik zal veel waarde kunnen krijgen van de Hilton Aspire Card, en daarom zal deze jarenlang in mijn portemonnee blijven – en als onderdeel van mijn puntenverdienstrategie. Als u een Hilton-kaart wilt, maar nog niet klaar bent om de hoge jaarlijkse vergoeding van $ 550 te betalen die bij de Aspire Card hoort, overweeg dan Hilton Honors American Express-kaart Of de Hilton Honors American Express Surpass®-kaartBedrijfseigenaren zullen ook waarde vinden in co-branding Hilton Honors American Express-visitekaartje.

Als u besluit wat uw volgende kaart wordt, probeer dan te beginnen met een actieplan in gedachten om te bepalen welke kaart het beste aan uw behoeften voldoet – of dat nu is door te proberen een reserve aan overdraagbare creditcardpunten, airline miles of cashback op te bouwen. of als onderdeel van de planning voor komende reizen.

GERELATEERD: Hilton Surpass versus Hilton Aspire: wilt u de status Goud of Diamant?

Nadat u een kaart heeft gekozen, kunt u overwegen om een ​​verwijzingslink van vrienden of collega’s te vragen of de CardMatch-tool te bekijken. Daar wordt u mogelijk getarget op hoge welkomstbonussen op enkele van de meest populaire kaarten op de markt.

Mijn huidige Hilton Aspire-uitgaven hebben mij meer dan 30.000 punten opgeleverd en ik ben nog steeds aan het tellen; Tegen de tijd dat ik aan de minimale welkomstbonusbesteding voldoe, heb ik meer dan 200.000 Hilton Honors-punten die ik kan gebruiken voor toekomstige reisplannen.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *