Waarom Amex Gold de perfecte ‘intermediaire’ kaart is

Als u op zoek bent naar een nieuwe kaart, kan het zijn dat u moeite heeft om de forse jaarlijkse vergoeding op een premiumkaart te rechtvaardigen, maar niet tevreden bent met het lage aantal voordelen op de meeste kaarten uit het middensegment. Het kan onmogelijk zijn om een ​​perfecte “Ben”-kaart te vinden.

En je stelt het je niet voor. Er zijn niet veel kaarten die in het gebied tussen de twee niveaus passen. Eén kaart biedt echter de perfecte balans “tussen” – De American Express® Gold-kaart.

American Express

Met lagere jaarlijkse kosten (zie tarieven en vergoedingen) dan premium creditcards, maar voordelen en beloningscategorieën die superieur zijn aan de meeste mid-tier kaarten, is Amex Gold misschien wel de “precies goede” kaart waarnaar u op zoek was.

Gerelateerd: Premium-creditcards versus creditcards uit het middensegment

Premium creditcards: te veel?

De “featured” sticker is geschikt voor kaarten zoals Capital One Venture X Rewards-creditcardEn Sapphire Chase-reservaat En De Platinum Card® van American Express Dat brengt grote voordelen met zich mee, maar ook hoge jaarlijkse kosten.

De punten homo

Jaarlijkse bijdrage: $ 395 – $ 695 (zie Amex Platinum-tarieven en toeslagen)

Welkomstbonus: $ 1.000 of meer in waarde, schat TPG. Over het algemeen echter niet veel bovengemiddelde welkomstaanbiedingen.

verdienen: Meer dan 3% rendement op reizen of andere populaire beloningscategorieën.

Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voordelen van premium creditcards: Deze kaarten bevatten een lange lijst met extraatjes en voordelen, zoals elitestatus, toegang tot luchthavenlounges, reistegoeden, verzekeringen en toenemende beloningsniveaus. Als u de waarde van deze voordelen kunt maximaliseren, zult u merken dat de voordelen ruimschoots opwegen tegen de kosten van de jaarlijkse vergoeding van de premiumkaart.

Nadelen van premium creditcards: Premium-kaarten hebben hoge jaarlijkse kosten en enigszins beperkte categorieën voor het verdienen van beloningen. Aangezien er geen welkomstaanbiedingen zijn die veel hoger zijn dan bij andere kaarten, moet u ervoor zorgen dat u de voordelen en voordelen van een premiumkaart maximaliseert om het betalen van de jaarlijkse vergoeding te rechtvaardigen. Dit betekent dat naast de hoge contante kosten, het dragen van een van deze kaarten een nog grotere mentale last met zich meebrengt om alle voordelen bij te houden en in te wisselen.

Uitspraak: Een premium creditcard is een waardevolle investering voor iedereen die vaak genoeg reist om de voordelen van de kaart te maximaliseren. Het kan echter zijn dat de jaarlijkse vergoeding en het werk dat nodig is om de voordelen van de kaart te maximaliseren, te hoog is voor uw huidige levensstijl.

Gerelateerd: zijn premium creditcards de jaarlijkse kosten waard?

Middelgrote creditcards: niet genoeg?

“Middenklasse” is een aanduiding die we geven aan kaarten zoals Sapphire Chase favoriete kaartEn Capital One Venture Rewards-creditcard en de American Express® Green Card, die tussen de junior- en premium-kaarten zit. Ze rekenen redelijke jaarlijkse kosten en hebben goede welkomstbonussen en winststructuren. Ze hebben wel wat voordelen, maar veel minder dan wat je zou krijgen met premium kaarten.

De informatie voor de Amex Green Card is onafhankelijk verzameld door The Points Guy. De kaartgegevens op deze pagina zijn niet gecontroleerd of verstrekt door de kaartuitgever.

WESTEND61 / Getty Images

Jaarlijkse bijdrage: Ongeveer $ 100, soms kwijtgescholden voor het eerste jaar.

Welkomstbonus: $ 1.000 of meer in waarde, schat TPG.

verdienen: 2%-4% rendement op algemene beloningscategorieën zoals reizen, restaurants, boodschappen en benzine.

Voordelen van mid-level creditcards: Deze kaarten bieden over het algemeen een solide welkomstbonus en hebben een relatief lage jaarlijkse vergoeding. Ze hebben ook grotere categorieën voor het verdienen van beloningen zoals boodschappen doen, dineren en streamen, waardoor je meer kansen hebt om geld te verdienen met je dagelijkse uitgaven.

Nadelen van mid-tier creditcards: U krijgt met deze kaarten geen speciale behandeling van elitestatus of struint door luchthavenlounges, en u krijgt niet veel credits om hun jaarlijkse kosten te compenseren.

Uitspraak: Mid-tier-kaarten zijn geweldig voor iedereen die wil verdienen aan dagelijkse uitgaven, de jaarlijkse kosten laag wil houden en toch wat extraatjes wil hebben, zoals een reisverzekering. Iedereen die op zoek is naar de voordelen van luxe reizen, kan deze kaarten echter schaars vinden.

Verwant: Chase Sapphire Preferred vs. Amex Gold: wat is geschikt voor u?

Amex Gold: precies goed?

De glanzende goud- of roségouden look is de eerste van vele redenen om van deze kaart te houden. Met een jaarlijkse vergoeding en een lijst met voordelen die precies tussen “middenklasse” en “premium” vallen, biedt de American Express Gold-kaart Het is niet voor niets een favoriet.

Nick Ellis/The Points Guy

Jaarlijkse bijdrage: $ 250 (zie tarieven en toeslagen).

Welkomstbonus: Momenteel kunnen nieuwe aanvragers 60.000 Membership Rewards-punten verdienen ($ 1.200 waarde op basis van TPG-beoordelingen) nadat ze $ 4.000 hebben uitgegeven aan aankopen in de eerste zes maanden van het kaartlidmaatschap. U kunt ook een aanbieding van 75.000 punten targeten met dezelfde bestedingsvereiste via de CardMatch-tool of via een verwijzingslink (aanbieding kan op elk moment worden gewijzigd).

verdienen: Deze kaart is de droom van elke fijnproever die uitkomt, 4 punten per dollar verdienen in restaurants en 4 punten per dollar bij supermarkten in de VS (tot $ 25.000 aan aankopen per jaar, daarna 1 punt per dollar). Het verdient ook 3 punten per dollar op vluchten die rechtstreeks bij luchtvaartmaatschappijen en via Amex Travel worden geboekt en 1 punt per dollar op alle andere aankopen.

Amex Gold Card-functies: Bovenop de indrukwekkende verdiensten voor aankopen in restaurants en supermarkten in de VS, wordt deze kaart geleverd met jaarlijkse tegoeden tot $ 240. U krijgt een tegoed van $ 10 per maand om te eten wanneer u uw Gold Card gebruikt om te betalen voor in aanmerking komende dineraankopen plus een $ 10 Uber Cash-tegoed per maand wanneer u uw kaart gebruikt om te betalen voor Uber Eats-bestellingen of Uber-ritten in de VS als u Als u in staat bent om die credits te maximaliseren, is de netto jaarlijkse vergoeding slechts $ 10. Registratie is vereist.

Uber

Nadelen van de Amex Gold Card: Toch is de perfecte intracard voor sommigen gewoon te groot of niet genoeg voor anderen. Als u uw jaarlijkse contributiekosten laag wilt houden en de tegoeden op deze kaart niet wilt verhogen, bent u wellicht beter af met een mid-tier kaart met een lagere jaarlijkse contributie. Tegelijkertijd zullen degenen die veel reizen en op zoek zijn naar voordelen zoals elitestatus en toegang tot de luchthavenlounge op een kaart teleurgesteld zijn in Amex Gold.

Uitspraak: Amex Gold past perfect bij iedereen die meer functies en verdiensten wil dan de meeste mid-tier-kaarten, maar niet alle extra’s wil bijhouden die bij een premium-kaart horen. Zowel fijnproevers als frequente reizigers zullen blij zijn met de maandelijkse inkomsten- en kredietstructuur die deze kaart biedt, maar natuurlijk is geen enkele kaart perfect voor iedereen.

Bekijk onze volledige recensie van de Amex Gold-kaart om meer te weten te komen of deze kaart geschikt voor u is.

Gerelateerd: 4 redenen waarom we niet zonder Amex Gold kunnen leven

minimum

Als u betere voordelen en inkomsten wilt dan de meeste mid-range kaarten bieden, maar het goed vindt om de elitestatus en hogere jaarlijkse kosten over te slaan, dan is Amex Gold de perfecte “tussen” kaart. Waardekredieten en verbazingwekkende rendementen op aankopen van eten, supermarkten en vluchten, plus een jaarlijkse vergoeding die de bank niet kapot maakt, maken deze kaart zelfs Goudlokje blij.

Dien je kandidatuur hier in: American Express Gold-kaart

Klik hier voor Platinum Card-tarieven en toeslagen.
Klik hier voor Amex Gold Card-tarieven en toeslagen.

Aanvullende rapportage door Madison Blancaflor en Ethan Steinberg.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *