Vlieg non-stop naar Europa voor $ 407 retour met American Airlines en andere Oneworld-luchtvaartmaatschappijen

We blijven geweldige kortingsprijzen naar Europa vinden. Deze prijzen zijn inclusief aanbiedingen op directe transatlantische vluchten naar bestemmingen zoals Amsterdam, Dublin en Londen van luchtvaartmaatschappijen van de Oneworld-alliantie, zoals American Airlines, British Airways, Aer Lingus, Iberia en Finnair. Sommige van de gereduceerde tarieven zijn inclusief tussenstops, maar we hebben ook een groot aantal directe vluchten gevonden, waaronder enkele die slechts $ 407 retour kosten.

Het reisvenster is zeer genereus, van oktober 2024 tot en met april 2025. Dit geeft je de mogelijkheid om de feestdagen in het buitenland door te brengen of in het nieuwe jaar te reizen als de drukte minder groot is.

Deze aanbieding geldt voor economy class-tarieven. Het aanbod omvat een handbagage, en ingecheckte bagage kost tussen de $60 en $110 per enkele reis, met uitzondering van Finnair, waar passagiers hun eerste ingecheckte tas ook gratis krijgen.

Dublin. Clint Henderson/De puntenman

Basisprincipes van handelen

Luchtvaartmaatschappijen: Leden van de Oneworld-alliantie, waaronder American Airlines, British Airways, Iberia en Finnair.
Methoden: Van verschillende Amerikaanse steden tot Engeland, Finland, Nederland, Spanje en andere bestemmingen in heel Europa.
Hoe te boeken: Blader door Google Flights en boek vervolgens rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij.
Reisdata: Tussen oktober en april 2025 voor economische prijzen.
Boek via: zo snel mogelijk; De uitverkoopprijzen van Finnair lopen door tot 17 september 2024.

Typische reizen

American Airlines biedt begin oktober directe tarieven aan van New York City’s John F. Kennedy International Airport (JFK) naar London Heathrow Airport (LHR) vanaf $ 407 retour.

Google Reizen

Je kunt Finnair begin oktober van JFK naar Helsinki Airport (HEL) vliegen voor $ 441 retour.

Google Reizen

Als alternatief kunt u British Airways in november van Boston Logan International Airport (BOS) naar Dublin Airport (DUB) vliegen voor een retourvlucht van $ 470. (Deze route omvat een stop in Londen in elke richting.)

Google Reizen

We vonden deze route met American Airlines van Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) naar Amsterdam Airport Schiphol (AMS) half november voor een retourvlucht van minder dan $ 500.

Google Reizen

Volgens Google Flights is dit een mooie prijs voor deze vlucht in deze tijd van het jaar.

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

Google Reizen

Gerelateerd: Oneworld alliantiegids: Leer meer over luchtvaartmaatschappijen, lounges en premiumstatus

Haal het maximale uit uw aankopen

Wanneer u deze aanbieding of andere reizen boekt, zorg er dan voor dat u een creditcard gebruikt waarmee u bonuspunten verdient bij de aankoop van vliegtickets, zoals:

Kortom

Dit is een vrij wijdverbreide uitverkoop, dus probeer bepaalde methoden om de beste deals te vinden. Oktober en november hadden een betere beschikbaarheid tegen deze gereduceerde prijzen.

Gerelateerd lezen:

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *