Unieke dingen om te doen in Orlando Florida

Bent u op zoek naar iets unieks om te doen in Orlando, Florida?

Heb je eindeloze dagen doorgebracht met kilometerslange pretparken en kun je geen moment langer in de rij staan ​​voor de volgende rit?

Welnu, dit bericht zou je moeten helpen, aangezien we kijken naar enkele van de kleinere plaatsen die je van het goede spoor brengen en proberen iets uniekers aan te bieden.

Eerst iets over de themaparken van Orlando

Dus hoe vind je unieke dingen om te doen in een kleine stad die jaarlijks 60 miljoen bezoekers ontvangt? Van spooktochten tot waterfietsen tot de grootste rozentuin van Florida, er is vast iets dat uw interesse wekt.

Orlando, Florida staat niet voor niets bekend als de themaparkhoofdstad van de wereld. Tussen Disney World en zijn vele parken, Universal Studios en zijn vele, plus SeaWorld en Legoland, zou je gemakkelijk kunnen geloven dat dit alles is wat Orlando te bieden heeft.

Hoewel we grote fans zijn van themaparken (ik kijk naar jou The World of Harry Potter), vinden we het ook heerlijk om rustigere plekken te vinden om te ontspannen en andere dingen te proberen.

De tovenaarswereld van Harry Potter Goudgrijp Bank

Orlando is echter de meest bezochte stad in de VS en er zullen altijd mensen in de buurt zijn, waar je ook heen gaat. In vergelijking met de grotere themaparken zijn de themaparken op deze lijst echter over het algemeen rustiger en bieden ze je alternatieve dingen om te doen in Orlando.

Nu we het er toch over hebben, veel van de plaatsen op deze lijst bevinden zich niet in Orlando zelf, maar liggen op korte en gemakkelijke rijafstand van uw hotel, dus bezoek zeker de officiële Disney Resorts-website als u denkt aan een bezoek aan Orlando en op zoek naar iets dicht bij alle actie.

Unieke dingen om te doen in Orlando

Zonder verder oponthoud, hier zijn 15 unieke dingen om te doen in Orlando Florida. Hoop dat je het leuk vind.

Snijd je nek door bij Giraffe Farm

Ben je ooit gelikt door een giraffe, gebeten door een zebra of op een kameel gereden? Ik had het geluk om al die drie dingen te doen, en ik leefde om het verhaal te vertellen.

Op de Giraffe Ranch in Orlando kun je de wilde dieren ontdekken tijdens een betaalde safaritocht, een kameelsafari of een Segway-safari.

Wat hebben ze allemaal gemeen? Ze nemen je allemaal mee op een rondleiding langs een grote verscheidenheid aan Afrikaanse, Aziatische, Australische en Amerikaanse dieren, van neushoorns tot nijlpaarden, maki’s en struisvogels. Elke tour omvat het met de hand voeren van enkele giraffen, dus pas op voor de 60 cm lange blauwe tong, het zal je verbazen, dat garandeer ik je.

giraffe

Ga op spokenjacht bij American Ghost Adventures

Ben je niet op spokenjacht geweest?

Ben je ooit gefascineerd geweest door het bovennatuurlijke? Wil je de (letterlijk) donkere kant van het centrum van Orlando verkennen?

De American Ghost Adventures-tour neemt je mee op een spooktocht met wat geschiedenis, enkele spookverhalen en een kort onderzoek in enkele van de meest spookachtige gebouwen in het centrum van Orlando. Als het bord zegt dat je uitrusting voor spokenjacht krijgt of je kunt je eigen spullen meebrengen, dan weet je dat je een unieke ervaring tegemoet gaat.

Wandel door de tuinen van de Bocktoren

Wat hebben hectaren bomen en een zingende toren met elkaar gemeen?

Beide zijn te vinden in Bok Tower Gardens net buiten Orlando in Lake Wells. De Zingende Toren is een rond, roze en grijs marmeren gebouw van 205 voet met een beiaard op de bovenste verdieping met 60 gigantische klokken bevestigd aan een klavier (een piano-achtig orgel) dat de omliggende tuin vult met een rijk nagalmend geluid wanneer het wordt bespeeld. Met meer dan 250 hectare aan bomen, reflecterende poelen, kronkelende paden en een bloeiend vogelreservaat is er genoeg te ontdekken op een mooie dag.

De zingende toren bij Book Tower Gardens in Orlando, Florida

Trotseer de zwaartekracht op Spook Hill

Wat hebben zwaartekracht, illusie en methoden met elkaar gemeen?

Spook Hill in Lake Wales (nabij Buck Tower Gardens) staat bekend als Gravity Hill. Hoewel ongebruikelijk genoeg om inspectie te rechtvaardigen, vooral als je al onderweg bent in Bok Tower Gardens, plaatst dit anti-zwaartekrachtverschijnsel je op de bodem van een ogenschijnlijk kleine heuvel. Wanneer je je auto in neutraal zet, begint je auto op magische wijze de heuvel op te rijden. Perceptie is een vreemd iets.

Ga indoor skydiven bij iFly

Heb je niet geskydived? Een beetje nerveus uit het vliegtuig springen?

Nou, je kunt indoor skydiven bij iFly Orlando. Met de nieuwste verticale windtunnels kun je de sensatie van parachutespringen ervaren op slechts een paar meter boven de grond. Het is een geweldige ervaring als je met een groep bent en je bijna zeker zult glimlachen, of je nu vijf bent of 105.

Indoor Skydiven Unieke dingen om te doen in Orlando, Florida

Bezoek het onafhankelijke dorp Ivanhoe

Ben je dol op de indiescene? Wil je zien waar hipsters wonen, kunstliefhebbers en wijnkenners samenkomen?

Ivanhoe Village is de thuisbasis van een eclectische mix van retrowinkels, kunstmusea, ambachtelijke brouwerijen, boetiekwijnhuizen en heerlijke restaurants. Je kunt op platenjacht gaan bij Rock & Roll Heaven of vintage kleding bekijken bij Deja Vu Vintage. Pak een biertje bij Ivanhoe Park Brewing Company of een glas wijn bij de Imperial Wine Bar. U kunt zelfs wandelen of fietsen over de vele meren en paden die dit kleine deel van Orlando naar huis noemen.

Ga puzzelen in het Orlando Science Center

Hou je van wetenschap? Wil je de geheimen van het universum leren kennen en eeuwenoude vragen ontrafelen in een leuke omgeving?

Dan is het Orlando Science Center jouw ticket naar geluk. Met vier verdiepingen met interactieve tentoonstellingszalen, een observatorium, theaters, laboratoria en workshops, is er geen betere plek om te leren terwijl je speelt dan in het Science Center. Met steeds wisselende tentoonstellingen, 3D-films op gigantische schermen, een praktische dinosaurusgalerij en enorme speelkamers voor de kleintjes, is het ook een geweldige indoor activiteit voor een regenachtige dag in Ivanhoe Village.

Loop rond het Eola-meer

Wat hebben zwanen, eenden, schildpadden en runway met elkaar gemeen?

Ze zijn allemaal te vinden rond Lake Eola in Orlando. Met een kilometers lang wandelpad dat het prachtige kleine meer overspant, kun je gemakkelijk in een uur wandelen. Tussen de ambachtelijke markten, lokale dieren in het wild en restaurants in de buurt, is het gemakkelijk om hier een paar uur door te brengen.

Als je de toeristische route wilt volgen, maak dan een nachtelijke wandeling met een elektrische zwanenboot, maar als je gewoon wilt ontspannen met de lokale bevolking, ga dan op een van de vele banken zitten en kijk naar echte zwanen die zwemmen en dartelen.

Meer Eola, Orlando, Florida

Maak een waterfietstocht op Fairview Lake

Heb je angst voor land en snelheid?

Dan is een tochtje met een waterfiets op Fairview Lake zeker een manier om een ​​glimlach op je gezicht te toveren. Er is een grote verscheidenheid aan boten die je kunt huren om een ​​middag door te brengen op Fairview Lake in Orlando. U kunt alles huren, van kajaks en kano’s tot pontonboten en vissersboten.

Stop bij Madame Tussauds Orlando

Heb je ooit naast je favoriete ster willen staan? Heb je je ooit afgevraagd hoe lang een bepaalde beroemdheid is of hoe lang hun buik is?

Nou, je zult waarschijnlijk dubbelgangers zien bij Madame Tussauds in Orlando.

indringer? Ja. eigenzinnig? zeker. uniek? Nou, tenzij je toevallig een wasbeeldhouwer of schilder van wereldklasse bent met griezelige vaardigheden om replica’s levensecht te maken, is het antwoord absoluut ja. Hoewel er wassenbeeldenmusea over de hele wereld zijn, is Madame Tussauds Orlando de moeite van het bekijken waard als je nieuwsgierigheid naar beroemdheden geen grenzen kent.

Beyoncé in Madame Tussauds Orlando Icon Park

Your Blues zonk weg aan boord van de Titanic Orlando

Heb je je ooit afgevraagd hoe het leven was op de Titanic?

Of je nu van geschiedenis houdt of gewoon van de film houdt, de tentoonstelling Titanic: The Artifact is een enorme stap terug naar het begin van de vorige eeuw met exposities die de wonderen van dat noodlottige schip belichten.

Dit twee uur durende plezier geeft je een replica van de instapkaart terwijl je passagier wordt op het historische schip. Met meer dan 300 artefacten en een volwaardig pretpark, als je van de Titanic hield, dan zou dit op je lijst met dingen om te doen in Orlando moeten staan.

Pak het ongelooflijke aan bij Wonderworks

Ooit in een ondersteboven gebouw geweest?

Omdat ik heb geprobeerd weg te komen van de themaparken, maakt deze plek een blijvende indruk. Met meer dan 100 praktische exposities is Wonderworks meer amusement dan educatie, maar dat betekent niet dat je onderweg niets zult leren.

Van het lopen door een tornado van 100 mph tot het ervaren van een aardbeving met een kracht van 5,1, er zijn een paar andere activiteiten die de moeite van het bekijken waard zijn, waaronder het spelen van een gigantische piano, slapen op een spijkerbed en experimenteren met een gigantische Tesla-spoel.

Maak een wandeling in het Tibet-Butler Preserve

Wat hebben ‘s werelds grootste pretparken en het reservaat met elkaar gemeen?

Geen, behalve dat ze allebei in Orlando zijn gevonden. Als je even weg wilt van de chaos die bekend staat als pretparken, is er geen betere plek in Orlando dan het Tibet-Butler Preserve.

Met verhoogde promenades, veel paden, moerassen, bomen en veel vogels, schildpadden en kleine dieren, is het reservaat een geweldige gratis manier om even weg te zijn van de drukte en terug te keren naar de natuur. Met een klein bezoekerscentrum, compleet met schone badkamers, is het een geweldige manier om een ​​rustige ochtend door te brengen na een dag vechten tegen de drukte.

Dwaal tussen de rozen in Harry B. Leo Gardens

Ben je ooit in een rozentuin geweest die zo groot is dat je niet zeker weet uit welke richting je komt?

De grootste rozentuin van Florida is te vinden in Harry P. Leu Gardens. Dit uitgestrekte landgoed van 50 hectare, op slechts enkele minuten van het centrum van Orlando, beschikt over meer dan 40 verschillende botanische collecties en verschillende aangepaste tuinen, van een vlindertuin en kruidentuin tot een bamboetuin. Als je van camelia’s houdt, is dit een plek die je niet wilt missen, want ze hebben ook een van de grootste collecties camelia’s in Noord-Amerika.

Vlinder bij Harry B. Leo Gardens in Orlando, Florida

Zweef door de moerassen bij Boggy Creek Airboat Adventures

Wat hebben enorme propellers en kleine metalen boten met platte bodem met elkaar gemeen?

Ze zijn allebei te vinden bij Boggy Creek Airboat Adventures. Of je nu op een van de persoonlijke tours zit of op een grotere boot voor 16 personen, een moerastocht maken op een moerasboot is een uniek avontuur.

Terwijl je vaart, zie je alles van enorme alligators tot waadjacks tot hopen schildpadden die zich koesteren in de zon. Je zou jezelf er misschien van kunnen overtuigen dat je daarheen gaat om de natuur te ervaren, maar de waarheid is dat die airboats erg leuk zijn om te varen.

Heb je nog andere unieke plekken in Orlando die het waard zijn om te delen? We horen ze graag!

Meer leuke dingen om te doen in en rond Orlando

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *