U kunt nu uw Marriott Bonvoy-punten omzetten in Starbucks Rewards

In 2000 tekenden Starbucks en Marriott een langetermijnlicentieovereenkomst om Starbucks-locaties te openen in geselecteerde hotels in de Verenigde Staten en Canada. In juni lanceerden de twee bedrijven een nieuw partnerschap waarmee reizigers hun accounts kunnen koppelen. Nu hebben de twee bedrijven de mogelijkheid toegevoegd om Marriott Bonvoy-punten om te zetten in Starbucks Rewards.

Als u dat nog niet heeft gedaan, moet u zich aanmelden voor een Marriott Bonvoy- en Starbucks Rewards-account in de VS om van deze samenwerking te kunnen profiteren. Koppel vervolgens uw accounts op de Starbucks-website. Als u zich als nieuw lid van een van beide programma’s aanmeldt en uw accounts vóór 18 oktober koppelt, verdient u 1.000 Marriott-punten.

Starbucks.com

Hier is alles wat u moet weten over de samenwerking tussen Starbucks en Marriott, inclusief de nieuwe optie om Marriott-punten om te zetten in Starbucks-sterren (en of het de moeite waard is).

Ontvang het dubbele van de sterren terwijl u in Marriott verblijft

U verdient dubbele sterren bij Starbucks vanaf middernacht op uw incheckdag tot 23:59 uur op uw uitcheckdag voor verblijven die in aanmerking komen voor Marriott Bonvoy. In aanmerking komende verblijven zijn onder meer verblijven die zijn geboekt tegen in aanmerking komende tarieven (inclusief Marriott Points of Free Night Awards) als u uw accounts ten minste 48 uur vóór uw verblijf koppelt en uw reservering ten minste 48 uur vóór het inchecken maakt.

Starbucks.com

Dubbele sterren verschijnen binnen twee werkdagen na de kwalificerende Starbucks-transactie in uw gekoppelde Starbucks Rewards-account. U kunt tijdens elk programmajaar van 18 juni tot 17 juni echter niet meer dan 1.000 sterren verdienen onder de Double Stars-aanbieding.

GERELATEERD: De beste creditcards die u bij Starbucks kunt gebruiken

Verdien tot 100 punten tijdens Marriott Bonvoy-weken

Marriott Bonvoy en Starbucks zullen af ​​en toe weken aankondigen die worden aangeduid als Marriott Bonvoy Week. Tijdens elke Marriott Bonvoy-week verdienen leden met gekoppelde accounts 100 Marriott-punten als ze ten minste drie kwalificerende transacties bij Starbucks voltooien. In aanmerking komende transacties zijn “elke aankoop in een deelnemende Starbucks-winkel door een gekoppeld accountlid van eten, drinken of merchandise, met uitzondering van aankopen van alcoholische dranken, e-cadeaus van Starbucks en fysieke Starbucks-cadeaubonnen”, volgens de algemene voorwaarden op de Starbucks-pagina. website.

Starbucks Rewards en Marriott Bonvoy

Om in aanmerking te komen, moet uw aankoopprijs minimaal $ 2 zijn en moet u betalen:

Via mobiel bestellen via de mobiele Starbucks-app of de Starbucks-website met behulp van een gekoppelde betaalmethode of een vooraf geladen Starbucks-kaart die is geregistreerd op uw Starbucks Rewards-account. Door de streepjescode in de mobiele Starbucks-app te scannen voordat u betaalt

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

Niet alle Starbucks-locaties nemen deel aan het programma. Deelnemende Starbucks-winkels worden gedefinieerd als locaties in de Verenigde Staten – inclusief alle 50 staten; Washington, DC; en Amerikaanse territoria – waar je sterren kunt verdienen. De 100 punten verschijnen binnen twee werkdagen na het einde van het Marriott Bonvoy-weekend op uw Marriott Bonvoy-account als u ten minste drie kwalificerende transacties bij Starbucks voltooit.

Gerelateerd: De beste Marriott-hotels ter wereld

Zet Marriott-punten over naar Starbucks Rewards

Je kunt Marriott-punten omzetten in Starbucks-sterren als je je accounts koppelt. De conversieratio is echter 1.000 Marriott Bonvoy-punten op 100 sterren. Aangezien u met 100 sterren alleen een bakkerij-, koffie- of theeproduct krijgt, is het onwaarschijnlijk dat dit een goede prijs oplevert. De beoordelingen van TPG in september 2024 waarderen immers 1.000 Marriott-punten voor $ 8,50.

Daarom raden wij u af Marriott-punten over te dragen naar Starbucks als u de waarde van uw punten wilt verhogen.

Connor Sorde/Starbucks

Marriott-punten vervallen als uw account 24 maanden inactief is, terwijl Starbucks-sterren zes maanden na de maand waarin u ze heeft verdiend, vervallen. Dus hoewel u uw Marriott-punten misschien wilt overdragen naar Starbucks als u op het punt staat al uw punten te verliezen vanwege inactiviteit, vervallen uw beloningen sneller in het Starbucks Rewards-programma.

Als u Marriott-punten wilt overdragen naar Starbucks, kunt u dit doen op de website van Marriott.

Gerelateerd: Manieren om uw Marriott Bonvoy Award Night-inwisselingswaarde te verhogen

Kortom

Dit is niet de eerste samenwerking voor Marriott Bonvoy of Starbucks Rewards. Delta Air Lines en Starbucks werken al samen, net als Marriott en United Airlines.

Hoewel ik denk dat het omzetten van Marriott-punten naar Starbucks Rewards geen goede waarde biedt, is het de moeite waard om uw accounts te koppelen, zodat u meer kunt verdienen met sommige Starbucks-aankopen. Zelfs als u niet regelmatig tikt, kunt u hierdoor extra punten of sterren verdienen.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *