Strategisch succes: 10.000 bonuspunten voor het toevoegen van mijn tiener als geautoriseerde gebruiker

Er gebeurt iets geweldigs als uw kind 13 wordt. Helaas begint het niet plotseling elke dag proactief zijn kamer op te ruimen of wakker te worden met het geluid van zijn wekker. Maar de positieve kant is dat hij nu oud genoeg is om een ​​geautoriseerde gebruiker van uw American Express-kaarten te zijn.

Dit is de reden waarom ik mijn tiener als geautoriseerde gebruiker heb toegevoegd aan een van mijn American Express-kaarten, en enkele dingen waarmee u rekening moet houden als u ook overweegt een geautoriseerde gebruiker toe te voegen, zoals potentiële bonuspunten.

Extra punten voor een nieuwe kaart

Als ik eerlijk ben, was er voor mij geen enkele reden om mijn tiener toe te voegen aan mijn American Express Gold-account; Er waren 10.000 redenen.

Kaarthouders worden vaak getarget op extra American Express Membership Rewards-punten voor het toevoegen van goedgekeurde gebruikers aan bepaalde accounts zodra die gebruiker binnen een bepaalde periode een bepaald bedrag uitgeeft.

Op mijn land American Express® Gold-kaartEr was een aanbieding om 10.000 Membership Reward-punten te krijgen als u een geautoriseerde gebruiker toevoegde die in de eerste zes maanden $ 2.000 op de kaart had uitgegeven. Op basis van mijn eigen punteninwisselingspatronen en de TPG-beoordelingen van september 2024 komt dit neer op ongeveer $ 200 aan punten die ik graag aan mijn verzameling zou toevoegen.

(Mijn kind gebruikt de Authorized User Card om zijn maandelijkse elektriciteitsrekening te betalen, passend bij zijn dagelijkse aankopen, zodat hij binnen zes maanden $ 2.000 bereikt om beloningspunten te activeren.)

American Express

U kunt deze link bekijken om te zien of er een aanbieding is voor uw Amex Gold Card-account – of wanneer u inlogt op uw Amex-account, gaat u naar Gerichte Amex-aanbiedingen onder aan het scherm om te zien of er speciale aanbiedingen voor uw account worden vermeld daar ook.

Gerelateerd: De beste manieren om American Express Membership Rewards-punten in te wisselen

Er zijn geen kosten en extra punten verbonden aan de uitgaven

De meeste aankopen die mijn tiener met de Amex Gold-kaart heeft gedaan sinds hij deze kreeg, zijn eten, wat niet verrassend is. Er staat een Taco Bell vlak naast zijn middelbare school, en laten we zeggen dat de zaken onder tieners en Crunchwrap Supremes floreren.

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het toevoegen van maximaal vijf geautoriseerde gebruikers aan een Amex Gold-account, dus op dat vlak is de beslissing eenvoudig.

Deze kaart is zeer geschikt voor tieners, aangezien u 4 punten verdient voor elke $ 1 die u uitgeeft aan dineren in restaurants, tot $ 50.000 per jaar. Zelfs als ik de taco-transacties op mijn kaart zie toenemen, zitten we nog steeds veilig ruim onder het maximum voor dinerbeloningspunten per jaar.

Verklaringskredieten geschikt voor tieners

Het is ook vermeldenswaard dat deze kaart in juli een verlenging heeft ondergaan en nu $ 84 aan jaarlijkse tegoeden biedt bij Dunkin’ (opgesplitst in twaalf maandelijkse tegoeden van maximaal $ 7). Registratie is vereist. En ik kan je verzekeren dat tieners net zo dol zijn op de leuke bevroren drankjes bij Dunkin’ als op taco’s en burrito’s.

De kaart biedt ook tot $ 10 aan maandelijks dinertegoed bij gebruik bij geselecteerde restaurants, zoals Five Guys, wat ook perfect is voor deze leeftijdsgroep. Registratie is vereist.

Kaartontwerp in beperkte oplage

Nou, dit klinkt misschien een beetje gek, maar als je het mij vraagt ​​is het leven te kort om niet te genieten van een mooie kaart.

De man met de punten

Ik ben verliefd op mijn Amex Gold-kaart in roségoud, maar het toevoegen van een geautoriseerde gebruiker was voor hen een geweldige kans om te profiteren van de witgouden optie in beperkte oplage. Bij het bestellen van de kaart kunt u de gewenste kleur kiezen.

Als u deze kleuropties in het echt met elkaar wilt vergelijken, vindt u hier de kleur van witgoud vergeleken met roségoud en de traditionele kleur van De Platinum®-kaart van American Express.

Krediet opbouwen voor mijn tiener

Op een fundamenteler niveau dan het kiezen tussen goudgraden, geeft het toevoegen van mijn kind als geautoriseerde gebruiker aan Mijn Account hem nu ook een goede start bij het opbouwen van zijn tegoed.

Als u geen American Express-kaart heeft of uw kind vóór zijn 13e aan een kaartrekening wilt toevoegen, kan dat zeker bij sommige andere uitgevers. Chase Bank stelt bijvoorbeeld geen specifieke leeftijdsvereiste op voor een gebruiker om geautoriseerd te worden. Ik moest hun burgerservicenummer opgeven voor de American Express-kaart, wat logisch is omdat ik wil dat dit wordt weergegeven op het kredietrapport van mijn kind.

Gerelateerd: Voeg kinderen toe als geautoriseerde gebruikers van uw creditcards

Potentiële risico’s

Laten we eerst het voor de hand liggende zeggen: zelfs als u en uw tiener tot overeenstemming komen over de betaling, bent u nog steeds uiteindelijk verantwoordelijk voor alle kosten op uw kredietrekening.

Dus als u er niet volledig op vertrouwt dat ze weloverwogen beslissingen nemen over aankopen, is dit misschien niet het juiste moment om die volgende stap te zetten. U kunt echter een bestedingslimiet toevoegen, zodat aankopen niet per ongeluk uit de hand lopen.

American Express

Hoewel een goed en verantwoord gebruik van krediet en rekening de kredietscore van uw kind kan helpen verbeteren, kan het tegenovergestelde gebeuren als u achterloopt met de betalingen via uw rekening. Als dit gebeurt, moet u uw kind verwijderen van de lijst met geautoriseerde gebruikers.

Hier volgen enkele aanvullende zaken waarmee u rekening moet houden wanneer u een kind toevoegt als geautoriseerde gebruiker van uw creditcardaccounts.

Kortom

Het krijgen van 10.000 extra American Express Membership Rewards-punten nadat ik aan de bestedingsvereisten had voldaan en zonder extra jaarlijkse kosten om een ​​geautoriseerde gebruiker aan mijn American Express Gold-account toe te voegen, was waarschijnlijk reden genoeg voor mij om mijn 14-jarige zoon toe te voegen.

Maar het blijkt dat deze kaart eigenlijk een redelijk goede optie is voor mijn tienerzoon om te gebruiken nu hij meer tijd buiten het bereik van mijn portemonnee doorbrengt.

Gerelateerd lezen:

Klik hier voor de tarieven en vergoedingen van Amex Gold.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *