Ralph Lauren en La Roche-Posay: Dit zijn enkele van mijn favorieten van American Express op de US Open

Het is de laatste week van augustus, wat betekent dat tennisfans uit New York City en de rest van de wereld maar om één reden op trein 7 naar Queens stappen: het US Open-tennistoernooi is terug in het Billie Jean King National Tennis Center van de USTA.

Van 26 augustus tot en met 8 september kunnen deelnemers genieten van alle voordelen van de Open, waaronder een van mijn favoriete onderdelen: de creditcardlounges.

Dit jaar ben ik er weer om verslag uit te brengen over de American Express Centurion Lounge en de meeslepende fanervaring van twee verdiepingen.

Op de eerste dag van het toernooi hebben we een rondleiding gekregen door het aanbod van Amex. Dit is wat er gebeurde.

Centurion-lounge

1 van 3

Carolyn Tanner/De puntenman

Het meest exclusieve aanbod voor kaarthouders is de Centurion Lounge, die zich net als vorig jaar op de tweede verdieping van het Louis Armstrong Stadium bevindt. Ze zijn dagelijks als volgt geopend:

Van 28 augustus tot 4 september, van 11.00 tot 20.00 uur 5 tot 6 september, van 11.00 tot 19.00 uur Vanaf 7 september van 11.00 tot 16.00 uur Vanaf 8 september, van 11.00 tot 14.00 uur

De volgende kaarthouders hebben toegang tot de Centurion Lounge:

Informatie voor de American Express Centurion Card en de American Express Business Centurion Card werd onafhankelijk verzameld door The Points Guy. De kaartgegevens op deze pagina zijn niet gecontroleerd of verstrekt door de kaartuitgever.

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

Het menu van de lounge bestaat uit knapperige kip met zoete chilisaus; Rundvleeskebab met Israëlische augurken, tahini, biryanirijst en kikkererwten; Pittige tomaten en chilipepers met labneh en basilicum; Hummus met pitabroodje, tomaten, croutons en sesam-dukkah; En groenten met groene godinnensaus. Als dessert zijn er chocoladekoekjes en chocolademousse met slagroom en kersen.

1 van 3

Carolyn Tanner/De puntenman

Zoals altijd zijn de kenmerkende Honey Deuce van het toernooi en een verscheidenheid aan wijnen en cocktails verkrijgbaar.

Er worden gratis dineraanbiedingen aangeboden aan alle gasten, en elke kaarthouder ontvangt bij binnenkomst een drankvoucher (één voor Platinum-kaarthouders en twee voor Centurion-kaarthouders). Deze vouchers kunnen worden ingewisseld in de lounge.

Binnenin ziet de lounge er bijna identiek uit als de Centurion 2023-lounge, met als enige merkbare verschil de meeslepende activering. Voorheen konden loungebezoekers een gepersonaliseerde leren paspoorthoes maken op basis van testresultaten om het geslacht van de reiziger te bepalen; Dit jaar kun je een reistas maken en ansichtkaarten met een bestemmingsthema versturen.

1 van 2

Carolyn Tanner/De puntenman

Momenteel zijn alle reserveringen op Resy uitverkocht, maar u kunt uzelf aan de wachtlijst toevoegen door op “Melden” te klikken om een ​​sms te ontvangen als er een plekje vrijkomt.

Platinum Card-houders kunnen tafels reserveren voor maximaal twee personen, terwijl Centurion Card-houders tafels kunnen reserveren voor maximaal vier personen. Elke reservering biedt maximaal één uur toegang tot de lounge.

Alle gasten moeten minimaal 21 jaar oud zijn.

Fan-ervaring van American Express

Carolyn Tanner/De puntenman

Extra Amex-ervaringen zijn beschikbaar onder de Fan Experience-paraplu, inclusief een benedenruimte die toegankelijk is voor elke gast die het toernooi bijwoont. Hieronder vindt u de werktijden:

28-30 augustus, 9.30-20.00 uur 31 augustus 9.30-17.30 uur en 19.00-23.00 uur 1-4 september, 9.30-20.00 uur 5-6 september 7-8 september, 11.00 uur tot 20.00 uur, 11 tot 18.00 uur

1 van 3

Carolyn Tanner/De puntenman

Hoogtepunten dit jaar waren onder meer een door kinderen gemaakt tennisballenstation, waar u tennisballen kunt borduren met uw initialen; Top Spin Station 2K25, waar je alleen of met een partner kunt spelen; En twee tennisstations – een glow-in-the-dark tafeltennistafel en een grote tennisbaan – waar gasten een balletje kunnen slaan.

Kaarthouders lounge

1 van 4

Carolyn Tanner/De puntenman

De Cardholder Lounge bevindt zich op de tweede verdieping van de Fan Experience en is toegankelijk voor alle Amex-kaarthouders.

De meeslepende activiteiten waren vergelijkbaar met het evenement van vorig jaar. Het hoogtepunt van het evenement was een uitgebreide collectie Ralph Lauren-producten. Hier kunt u Ralph Lauren-waterflessen, hoeden, spijkerjassen, handdoeken, draagtassen, overhemden en sweatshirts personaliseren met vier exclusieve American Express-ontwerpen.

Eten en drinken zijn te koop bij de minibar en de Honey Deuce-balie. Elke dag zijn er op verschillende tijdstippen gratis bolletjes van een limited edition Van Leeuwen-ijssmaak genaamd Match Point Mint Chip x Amex verkrijgbaar. Er zijn ook monsters op volledige grootte van de zonnebrandcrème van La Roche-Posay beschikbaar (één monster per gast).

Toegang is wie het eerst komt, het eerst maalt, en kaarthouders mogen twee gasten meenemen.

Andere Amex-kaartactiveringen

Buiten het Fan Experience-gebied en de lounge is er een Amex-winkel in South Plaza, waartoe elke Amex-kaarthouder toegang heeft. Hier kunt u via een inloopwinkel exclusieve concessies en merchandise van het merk Ralph Lauren kopen voor de US Open en New York City-producten voor kleine bedrijven.

Amex-kaarthouders die $ 100 of meer uitgeven aan in aanmerking komende aankopen op een US Open-locatie met behulp van een in aanmerking komende Amex-kaart, kunnen $ 10 terugkrijgen. Om van deze aanbieding te profiteren, logt u in op uw account om te controleren of de aanbieding beschikbaar is op uw kaart. Indien beschikbaar, kunt u deze aan uw kaart toevoegen.

1 van 5

Carolyn Tanner/De puntenman

Er zijn aanvullende Amex-aanbiedingen beschikbaar voor registratie via de US Open-app en op locaties onder het Amex-merk gedurende de cursus, waaronder:

$ 5 korting op bagagecheques wanneer u één bagage incheckt met uw Amex-kaart bij de Oost- en Zuid-poort. Gratis leenradio (één per kaarthouder) voor ESPN-uitzendingen met verslaggeving per wedstrijd en hoogtepunten. Eenmalig tegoed van $ 15 wanneer u $ 100 of meer online uitgeeft bij La Roche-Posay. $ 2 reserveer tegoed tot twee keer voor een totaal van $ 4 wanneer u $ 2 of meer besteedt bij de Metropolitan Transportation Authority (het openbaar vervoerssysteem van New York City) via tap-to-pay. Eenmalig tegoed van $ 10 wanneer u $ 50 besteedt in één transactie bij Eataly-winkellocaties in New York City (exclusief Eataly-concessies op de US Open)

Kortom

1 van 4

Carolyn Tanner/De puntenman

De American Express Fan Experience, Cardmember Lounge, Centurion Lounge en American Express Store zijn geopend tijdens de US Open.

Hoewel u voor de toegang tot de Centurion Lounge betaalt via de jaarlijkse bijdrage van uw Premium Card, zullen de lounge en het gratis eten en drinken (samen met Wi-Fi, oplaadpoorten en airconditioning) deze jaarlijkse ervaring waarschijnlijk de moeite waard maken voor tennisfans. Dit geldt vooral gezien de prijzen van eten en drinken en de drukte in het stadion.

Zorg ervoor dat u de Fan Experience beleeft voor of na uw broodnodige pauze in de Centurion Lounge. Vanwege de drukte op de eerste dag raad ik aan om vóór de eerste sessie in de ochtend de Amex-kaartgleuven te bezoeken om daar zoveel mogelijk van te profiteren.

Als ik denk aan mijn jaarlijkse uitstapjes naar het US Open-tennistoernooi met een Amex-kaart, zijn het de op maat gemaakte Ralph Lauren-merchandise en de full-size zonnebrandcrème van La Roche-Posay die me meer dan wat dan ook doen glimlachen.

Gerelateerd lezen:

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *