Ontvang dubbele punten op Best Western-verblijven over de hele wereld met nieuwe herfstdeals

Met een nieuwe promotie kunnen Best Western Rewards-leden dubbele punten verdienen op alle verblijven van 3 september tot 18 november.

Bij meer dan 4.000 hotels wereldwijd kunnen leden dubbele punten verdienen op basistariefverblijven nadat ze zich hebben aangemeld voor de promotie – en er is geen limiet aan het aantal beloningspunten dat leden kunnen verdienen met deze nieuwe aanbieding.

Bestaande reserveringen tijdens de verblijfsperiode september-november worden eveneens in rekening gebracht, op voorwaarde dat het lid zich voorafgaand aan het verblijf aanmeldt voor de actie. Slechts één nacht telt mee voor deze promotie, hoewel u rechtstreeks via Best Western moet boeken, aangezien tarieven geboekt via derde partijen, zoals reisbureaus, niet meetellen.

Will Barton/Getty Images

Volgens de schattingen van TPG van augustus 2024 zijn Best Western Rewards-punten 0,6 cent per punt waard. Leden op het basis Blue-niveau verdienen doorgaans 10 punten per dollar bij de meeste hotelverblijven, terwijl Premier-leden tot 50% bonuspunten kunnen verdienen.

Gerelateerd: ‘s Werelds beste hotelbeloningsprogramma’s: welke is geschikt voor u?

Een Diamond Select-lid dat aan deze promotie deelneemt, verdient bijvoorbeeld doorgaans 15 punten voor elke bestede dollar: de 10 basispunten die aan elk lid worden toegekend en een statusbonus van 50%. Dubbele punten voor deze nieuwe promotie worden alleen toegekend op basis van basispunten, dus dit lid verdient 25 punten per dollar, of 15 cent in punten per bestede dollar, wat een goed rendement is op de verblijfskosten.

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

Dubbele punten worden ongeveer twee weken nadat het lid elk in aanmerking komend verblijf heeft voltooid, toegekend.

Kortom

Of u nu een bestaand verblijf heeft of een nieuwe boeking overweegt via het Best Western-portfolio, dat merken als BW Premier Collection, Glo, Vib en WorldHotels omvat, u kunt dubbele basispunten verdienen door u in te schrijven voor de nieuwe herfstpromotie van Best Western Rewards.

Redactionele disclaimer: De hier geuite meningen zijn uitsluitend die van de auteur, niet die van een bank, creditcardmaatschappij, luchtvaartmaatschappij of hotelketen, en zijn niet beoordeeld, goedgekeurd of onderschreven door een van deze entiteiten.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *