Low Cost Awards Europe: de Flying Blue-promotiebonussen van deze maand

Noot van de redactie: dit is een terugkerend bericht, dat regelmatig wordt bijgewerkt met nieuwe informatie.

Van betaalde kaartverkoop tot verzilveringsaanbiedingen, er zijn eindeloze mogelijkheden om reizen met korting te boeken.

Weinig verkopen zijn echter zo betrouwbaar als de promotiebonussen van Air France-KLM Flying Blue die we elke maand zien.

Deze deals verschijnen regelmatig op de Flying Blue-website en bieden kortingen op vluchten van en naar geselecteerde steden of regio’s. Alle kortingen zijn alleen boekbaar tot het einde van de maand en er is een specifiek reisvenster.

Deze maand zien we enkele economy-vluchten vanuit Austin en Miami naar verschillende Europese steden vanaf minder dan 24.000 mijl. Dat is een fractie van wat veel concurrerende programma’s vragen voor dezelfde beloningstickets. Het kan een uitstekende deal zijn als u op zoek bent naar een voorjaarsreis naar Europa.

Overeenkomst

Nick Ellis/The Points Guy

Luchtvaartmaatschappijen: Air France en KLM.

methoden: Economische onderscheidingen tussen Europa en Austin-Bergstrom International Airport (AUS), Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL), Boston Logan International Airport (BOS), Denver International Airport (DEN), Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW), George Bush Intercontinentale luchthaven (HOU), Minneapolis-St. Paul International Airport (MSP), Salt Lake City International Airport (SLC) en Dulles International Airport (IAD). Er zijn ook enkele premium cabinevluchten beschikbaar naar San Jose, Costa Rica, en naar Saint-Denis in Réunion, Frankrijk.

het kost: Verschilt per luchthaven. Economy awards beginnen bij 10.500 mijl enkele reis vanaf Atlanta en 18.375 mijl vanaf Austin.

Data: Reis van 1 april tot 30 september. U dient voor 30 april te reserveren.

Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Air France/KLM Blue Bird

Verwant: De ultieme gids voor het verdienen en inwisselen met Air France-KLM Flying Blue

Promotiebonussen tussen Noord-Amerika en Europa

Goedkoopste prijzen uit Atlanta, maar ik vond de beschikbaarheid onvoldoende. Ik kon een vlucht vinden van Washington D.C. naar Stockholm voor slechts 18.500 blue air miles, plus belastingen en toeslagen. We vonden deze prijzen ook op sommige lente- en zomerdata voor steden als Frankfurt en Praag.

Air France/KLM Blue BirdAir France/KLM Blue Bird

We hebben ook tarieven gezien die van Austin naar verschillende steden gingen, minder dan het gespecificeerde minimum van 18.375 mijl enkele reis. Dit ticket van Austin naar Stockholm kost bijvoorbeeld slechts 24.000 mijl enkele reis, plus belastingen en toeslagen.

Frans

Gerelateerd: De beste manieren om naar Europa te komen met behulp van punten en mijlen

Hoe te boeken

U kunt Flying Blue-actiebeloningen boeken zoals elk ander Flying Blue-awardticket. Zack Greif/The Points Guy

Boek promotionele beloningstickets op de website van Air France of KLM. Log in op uw account en klik op de knop “Boeken met Miles” op het startscherm. Voer vervolgens uw gewenste reisroute in en klik op de rode knop “Vluchten zoeken”.

Frans

Selecteer nu de vlucht die u wilt boeken en volg de instructies op het scherm om uw boeking te voltooien. Het kan vaak voorkomen dat aansluitende vluchten minder mijlen in rekening brengen dan non-stop vluchten.

Frans

Als u van plan bent punten om te zetten om deze award te boeken, onderzoek dan eerst de awardruimte en zet vervolgens uw punten om, want u wilt nooit punten overdragen zonder specifieke data in gedachten te houden.

Verwante onderwerpen: Wanneer moet ik punten overdragen aan luchtvaart- en hotelpartners?

Flying Blue Miles sparen

Het is gemakkelijk om uw Flying Blue-saldo op te waarderen, omdat programmapartners werken met alle belangrijke inwisselbare puntvaluta’s.

U kunt punten 1:1 overdragen van American Express Membership Rewards, Bilt Rewards, Capital One, Chase Ultimate Rewards en Citi ThankYou Rewards. U kunt Marriott-punten ook overdragen in een verhouding van 3:1, met een bonus van 5.000 mijlen voor elke 60.000 punten die u overdraagt.

Op basis van onze tests zouden Amex-, Bilt-, Capital One-, Chase- en Citi-overdrachten vrijwel onmiddellijk moeten worden geïmplementeerd. Dat was echter niet het geval met de proefovergang van Marriott, die drie dagen duurde om toegang te krijgen tot ons Flying Blue-account. Om deze reden zijn creditcardpunten uw beste keuze als u meteen wilt boeken.

GERELATEERD: Gebruik Flying Blue Miles om Hawaï te vliegen met slechts 35.000 Miles heen en terug

Aankoopmaximalisatie

Gebruik een kaart die bonuspunten verdient bij aankopen van vliegtickets om belastingen en toeslagen op uw awardticket te betalen.

Enkele van de beste kaarten zijn de Platinum Card® van American Express (5 punten per dollar op een vliegticket dat rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij of via Amex Travel is geboekt, tot $ 500.000 op dergelijke aankopen per kalenderjaar), Citi Premier®-kaart (3 punten per dollar op vliegreizen), en Sapphire Chase-reservaat (3 punten voor elke dollar die u reist), de De American Express® Gold-kaart (3 punten per dollar op het vliegticket bij rechtstreekse boeking bij de luchtvaartmaatschappij of via Amex Travel) f Sapphire Chase favoriete kaart (2 punten per dollar wanneer u reist).

Aanvullende rapportage door Ehsan Haq, Clint Henderson, Kyle Olsen en Benji Stawski.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *