Is de Bank of America Premium Rewards Card de jaarlijkse vergoeding van $ 95 waard?

de Premium Rewards®️-creditcard van Bank of America®️ Deze kaart heeft het potentieel om een ​​van de kaarten met de hoogste geldbeloningen op de markt te zijn, maar er zijn wel kwalificatievereisten aan verbonden en uiteraard een jaarlijkse vergoeding. Laten we de voordelen van de kaart eens bekijken om u te helpen beslissen of de jaarlijkse bijdrage van $ 95 de moeite waard is om voor een kaartlidmaatschap te betalen.

Bank of America Premium Rewards-kaartinkomstenstructuur

Het bedrag aan financiële bezittingen dat u heeft bij Bank of America en Merrill Lynch bepaalt het bedrag dat u terugkrijgt Premium Rewards-kaart van Bank of America Je verdient punten. De kaart werkt in combinatie met het favoriete beloningsprogramma van Bank of America, dus zorg ervoor dat u de basisstructuur en niveaus van dit beloningssysteem begrijpt. Afhankelijk van uw niveau binnen het Bank of America Preferred Rewards-programma (waarvoor u zich apart moet aanmelden), verdient uw Premium Rewards-kaart de volgende punten:

UitgavencategorieënReguliere kaarthouderNiveau 1 – Goud ($20.000 – $50.000)Niveau 2 – Platina ($50.000 – $100.000)Niveau 3 – Platinaprijzen ($100.000 – $1.000.000)Niveau 3 – Diamanten medailles (meer dan $ 1.000.000)Inkomsten uit reizen/dineren2 punten per dollar2,5 punten per dollar3 punten per dollar3,5 punten per dollar3,5 punten per dollarOverige aankopen Inkomsten1,5 punten per dollar1,875 punten per dollar2,25 punten per dollar2,625 punten per dollar2,625 punten per dollar

Elk punt is 1 cent waard voor geld terug op uw Bank of America-depositorekening, Merrill Lynch college-spaarrekening of 529. U kunt punten inwisselen voor reisaankoopdekking of cadeaubonnen, maar ik raad aan om alleen contant geld terug te geven. Nu we de basisbeloningsstructuur van de kaart hebben besproken, gaan we eens kijken naar alle voordelen van de kaart en beslissen welke de jaarlijkse vergoeding de moeite waard maken, en welke het betalen van $ 95 een gedoe kunnen maken.

Welke voordelen zijn de jaarlijkse vergoeding van $ 95 waard?

Inschrijfbonus

Met deze kaart kunt u online 60.000 beloningspunten verdienen nadat u in de eerste 90 dagen na het openen van uw account $ 4.000 heeft uitgegeven. Dit komt overeen met het storten van $ 600 op uw betaal-, spaar- of beleggingsrekening. Het is een heel gemakkelijke beslissing om €95 te betalen en €600 te krijgen, ervan uitgaande dat u een eenvoudig plan heeft om aan de minimale bestedingsvereisten te voldoen. Deze bonus wordt uiteraard niet herhaald in de daaropvolgende jaren van kaartlidmaatschap, omdat je nog steeds $ 95 moet betalen.

Incidentele kosten van luchtvaartmaatschappijen

U komt ook in aanmerking voor een jaarlijks krediet van maximaal $ 100 van de luchtvaartmaatschappij ter dekking van aankopen zoals stoelupgrades, bagagekosten, services tijdens de vlucht en loungekosten. Vliegtickets zijn niet inbegrepen in wat in aanmerking komt voor terugbetaling, hoewel de aankoop van een stoelupgrade in aanmerking kan komen, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij.

Wonder-visuals / Getty Images

Je krijgt het tegoed elk jaar, en als je het volledige bedrag kunt gebruiken, krijg je in principe $ 5 per jaar terug omdat je een kaarthouder bent. En als u andere hier genoemde voordelen uitsluit, heeft u er feitelijk baat bij als u uw krediet kunt maximaliseren.

Beloningen voor Platinum- en Platinum Honors Preferred Rewards-leden

Als u over drie maanden een gemiddeld dagelijks saldo van ten minste $ 50.000 aan activa tussen uw Bank of America- en Merrill-rekeningen heeft, komt u in aanmerking voor het Platinum-niveau in het Preferred Rewards-programma – wat belangrijk is om uw basisbeloningsinkomsten boven het Cashback-niveau van te brengen. 2%.

Verschillende kaarten, b.v Citi Double Cash®-kaart (1% terug bij aankoop plus 1% terug bij het afrekenen; zie tarieven en kosten) en de Fidelity Rewards Visa-kaart, kan iedereen 2% geld terug verdienen op alle aankopen, dus als u minimaal Platinum-niveau heeft, presteert de Premium Rewards-kaart beter dan de meeste andere concurrenten.

Informatie voor de Fidelity Rewards Visa-kaart werd onafhankelijk verzameld door The Points Guy. De kaartgegevens op deze pagina zijn niet gecontroleerd of verstrekt door de kaartuitgever.

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

Zodra u de Platinum Honors-status heeft bereikt, verdiend met een gemiddeld dagelijks saldo van meer dan $100.000 over drie maanden, bedraagt ​​uw basisgeldteruggave 3,5% op reizen en dineren en 2,625% op alle andere aankopen. Dit is belangrijk in vergelijking met andere kaarten van concurrenten, waarvan de meeste niet de andere voordelen bieden die in deze sectie worden genoemd. Hoewel het verdienen van overdraagbare punten u vaak een hogere waarde kan opleveren, heeft u nog steeds cashback-beloningen nodig voor reiskosten die deze overdraagbare punten niet kunnen wissen.

TSA PreCheck/Global Entry-tegoed

De kaarthouder ontvangt elke vier jaar een Global Entry-tegoed van maximaal $ 100, dat kan worden gebruikt om de registratiekosten voor Global Entry of TSA PreCheck te dekken. Als u zich nog niet heeft aangemeld voor Global Entry, betaalt deze kaart u eens in de vier jaar $ 5 om u aan te melden of uw lidmaatschap te verlengen.

Welke voordelen zijn de jaarlijkse vergoeding van $ 95 niet waard?

Dubbele voordelen

Als u andere premium rewards-kaarten heeft, vindt u enkele van de voordelen die deze bieden Premium Rewards-kaart van Bank of America Ze kunnen verfijnd of minder genereus zijn.

Veel kaarten bieden ook mondiale toegangspunten, die u slechts eens in de vier of vijf jaar hoeft te gebruiken. Als u een American Express-, Citi- of Chase-kaart heeft om deze punten te verdienen, bent u waarschijnlijk al verzekerd van veel van de reisvoordelen en bieden deze mogelijk nog meer bescherming.

Beloningen voor Standard- en Gold Preferred Rewards-leden

Als u geen niveau heeft of alleen de Gold-status heeft in uw Preferred Rewards-programma, bedraagt ​​uw basis-cashback minder dan 2%. Zoals eerder vermeld, kunnen andere kaarten u meer geld opleveren, zelfs zonder dergelijke jaarlijkse kosten Citi dubbele geldkaart.

De man met de punten

Secundaire autoverhuurverzekering

De dekking Collision Damage Waiver (CDW) wordt pas geactiveerd als uw persoonlijke verzekering het maximaal toegestane bedrag op uw polis dekt. Dit maakt de secundaire dekking naar mijn mening niet erg waardevol en voldoet niet aan de primaire dekking die wordt geboden door de Chase Sapphire Preferred® Card en de Chase Sapphire Reserve® Card.

Kortom

Als u in aanmerking komt voor het Platinum- of Platinum Honors-niveau in het Preferred Rewards-programma, kunt u overwegen om u hiervoor in te schrijven Premium Rewards-creditcard van Bank of AmericaHet is geweldig om tot 2,625% cashback te kunnen verdienen op de meeste aankopen en tot 3,5% cashback op reizen en dineren. Met zoveel contant geld kunt u gemakkelijk uw overdraagbare punteninkomsten aanvullen en uw reiskosten dekken.

Zelfs zonder een eersteklas Preferred Rewards-lidmaatschap betekenen de bonus van 60.000 punten ($600 waarde) en de jaarlijkse luchtvaarttoeslag van $100 dat de kaart u praktisch betaalt om hem te behouden.

Solliciteer hier: Premium Rewards-creditcard van Bank of America

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *