Het langverwachte Thompson Palm Springs Resort begint vanaf 30 september met het aannemen van reserveringen

Een van de meest verwachte hotels van 2023 – ja, we draaien de kalender een jaar terug – gaat eindelijk open in het zonnige Palm Springs, Californië. Dit is geweldig nieuws voor fans van Hyatt-hotels.

Het Thompson Palm Springs hotel gaat eind deze maand open na een reeks vertragingen, maar soms zijn de beste dingen in het leven het wachten waard.

Volgens de website van Hyatt zijn reserveringen vanaf 30 september mogelijk met contant geld en punten. De contante koersen lijken in oktober te beginnen rond de $450, maar kunnen op bepaalde data oplopen tot meer dan $500. Omdat dit een Categorie 5-hotel is, kunnen World of Hyatt-leden awardnachten boeken vanaf 17.000 punten per nacht op data buiten de piekuren. Tot het einde van het jaar lijken er een flink aantal daldagen te zijn – en aangezien het een nieuw hotel is met een nieuwe boekingskalender, is dit een goed moment om te boeken.

Hyatt-hotel

In feite was het binnenkort te openen Thompson Palm Springs een concept voor de hotelketen Andaz in 2015. Hoewel het onduidelijk is wat er precies gebeurde in de beginjaren van het hotel dat leidde tot de overstap naar het Thompson, duurde het bijna tien jaar wachten. heeft zeker veel te laten zien.

Eenmaal geopend zal het hotel beschikken over 168 kamers en 18 suites die zijn ingericht met modern design en architectuur uit het midden van de eeuw van twee ontwerpbureaus: B2 Architecture + Design en SMS Architecture. De hotelkamers variëren van kingsize kamers van 35 vierkante meter met patio’s, 55-inch tv’s en zorgvuldig samengestelde minibars tot extra grote suites met directe toegang tot het zwembad, uitzicht op de San Jacinto-berg en woonkamers met grotere tv’s.

Hyatt-hotel

Het merk Thompson is geen onbekende op het gebied van geweldige restaurants en bars (vraag iemand die in Thompson-Naceville is geweest naar de bar op het dak van L.A. Jackson), en de vestiging in Palm Springs zal zeker niet anders zijn.

Tot de eetgelegenheden van het hotel behoort onder meer een restaurant genaamd Lola Rose Grand Mezze, gerund door Quentin Garcia. Volgens de website biedt het restaurant een menu dat smaken uit het Midden-Oosten bevat met invloeden uit andere internationale keukens. Dit restaurant zal ook toezicht houden op het dineren op de kamer en bij het zwembad.

Bar Issi serveert een mediterraan geïnspireerd menu met kleine gerechten en cocktails, terwijl Hall Napa Valley, een wijnproeverij zowel binnen als buiten, variëteiten van Hall, Walt en Baca Wines zal aanbieden zodra deze wordt geopend.

Al dat vet verbrand je in de sportschool, die beschikt over luxe apparatuur van TRX en Peloton, plus alles wat je nodig hebt voor een stevige training. Of u kunt de sportschool overslaan en gaan winkelen in de 31.000 vierkante meter aan buurtwinkels en restaurants.

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

Natuurlijk is geen enkel hotel in Palm Springs compleet zonder een zwembad, en dit hotel in Thompson heeft twee terrassen aan het zwembad met gevarieerd uitzicht op de stad en de bergen, plus cabana’s, loungestoelen en full-service bars met het bovengenoemde eten.

Gerelateerd: Beste hotelzwembaden in de VS

Op dit moment biedt Thompson Palm Springs een grootse openingsdeal aan, waaronder een Lola Rose Grand Mezze-tegoed van $ 100, een speciale welkomstvoorziening, vrijstelling van resorttoeslag, gratis parkeerservice, een kaartje dat je één krijgt, één gratis voor de Palm Springs Museum, en 15% korting bij de BMW Performance Driving School bij Thermal en kortingen bij onze favoriete plaatselijke winkel, Brandini Toffee and Ice Cream. Deze aanbieding is geldig voor verblijven tot en met 31 januari 2025, indien geboekt met code “78439” vóór 30 november 2024.

Gerelateerd aan:

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *