Gebruik het Delta SkyMiles Shopping-programma om extra mijlen te verdienen met online aankopen

Een grote misvatting is dat de enige manier om mijlen te verdienen is door regelmatig met luchtvaartmaatschappijen te vliegen of een creditcard met reisbeloningen bij u te hebben. Maar een van de gemakkelijkste manieren om airline miles te verdienen is door gebruik te maken van online winkelportals. In dit artikel concentreren we ons op het gebruik van het Delta SkyMiles-winkelportaal.

Wat is winkelen met Delta SkyMiles?

Delta SkyMiles Shopping is een online portal waar u bonusmijlen kunt verdienen bij aankopen bij honderden verkopers.

Als u nog geen account heeft, meld u dan aan met uw Delta SkyMiles-nummer.

SkyMilesShopping.com

Gebruik dan het zoekvak om jouw favoriete winkels of een specifiek product te vinden. Vergeet niet te zoeken naar winkels die bonusmijlen, speciale aanbiedingen en speciale aanbiedingen aanbieden.

SkyMilesShopping.com

Nadat u een specifieke verkoper heeft geselecteerd, klikt u op ‘Nu winkelen’ om naar de website van de verkoper te gaan, waar u zoals gewoonlijk kunt winkelen en betalen.

SkyMilesShopping.com

Als u een in aanmerking komende aankoop doet, zal de verkoper Delta SkyMiles Shopping hiervan op de hoogte stellen en worden er bonusmijlen aan uw account toegevoegd. U ontvangt een e-mail wanneer uw awardmijlen zijn geboekt. Dit duurt doorgaans drie tot vijf dagen (maar kan ook tot 15 dagen duren).

Als u vaak vergeet uw Delta SkyMiles-winkelportaal te controleren voordat u een online aankoop doet (of als u zich daar geen zorgen over wilt maken), kunt u de Delta SkyMiles Chrome-winkelextensie downloaden om u eraan te herinneren wanneer u een website bezoekt waar u extra geld kunt verdienen mijlen.

GERELATEERD: 16 manieren om meer Delta SkyMiles te verdienen, van het gebruik van creditcards tot online winkelen

Verdien tarieven door te winkelen met Delta SkyMiles

Wanneer u Delta SkyMiles Shopping gebruikt, verdient u op twee manieren bonusmijlen: als een vast aantal mijlen per in aanmerking komende aankoop of als een veelvoud van de kosten van een in aanmerking komende aankoop. De spaartarieven die u bij een bepaalde verkoper via Delta SkyMiles Shopping ziet, veranderen regelmatig en kunnen variëren afhankelijk van wat u koopt.

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

SkyMilesShopping.com

Als u op zoek bent naar verkopers die momenteel hoge winstpercentages aanbieden, bezoek dan onze Bonus Rewards-pagina en sorteer op winstpercentage.

SkyMilesShopping.com

Wanneer u bepaalde verkoperspagina’s op de Delta SkyMiles Shopping-site bezoekt, ziet u mogelijk speciale aanbiedingen en kortingen. Hier is bijvoorbeeld een aanbieding tot 50% korting op beddengoedsets bij The Home Depot, geldig tot en met 2 oktober.

SkyMilesShopping.com

Naast bonusmijlen biedt het Delta SkyMiles-winkelportaal gratis verzendingsaanbiedingen aan sommige verkopers.

GERELATEERD: Delta’s TakeOff 15 gebruiken en er het beste van maken om geld te besparen op awardtickets

Beste creditcards om te gebruiken met Delta SkyMiles om te winkelen

U winkelt bij de handelaar nadat u door het Delta SkyMiles-winkelportaal heeft geklikt. Normaal gesproken wilt u dus een van de beste creditcards gebruiken om online te winkelen. Tenzij uw aankoop waarschijnlijk in een categorie wordt geplaatst waarin u met uw kaart extra punten of mijlen kunt verdienen, wilt u waarschijnlijk een kaart gebruiken zoals Capital One Venture Rewards-creditcard Of Chase Freedom Unlimited®, waarmee u meer dan 1 punt of 1 mijl per dollar krijgt op alle aankopen.

Xavier Lorenzo/Getty Images

Afhankelijk van uw aankoop wilt u misschien een kaart gebruiken die uitgebreide garantie of aankoopbescherming biedt, zelfs als u er maar één punt of mijl per dollar mee verdient. Om meer Delta Miles te verdienen, kunt u ook overwegen om voor uw aankoop een Delta-creditcard met een co-branding te gebruiken.

Welke kaart u ook kiest, controleer of u met creditcardaanbiedingen van verkopers meer beloningen kunt verdienen of kunt genieten van een tegoed op uw aankopen. Enkele populaire programma’s zijn Amex Offers, Chase Offers en Citi Merchant Offers, hoewel voor aanbiedingen die via deze programma’s worden aangeboden, u soms een aankoop moet doen via een specifieke link (wat betekent dat u ook niet door Delta SkyMiles Shopping kunt klikken).

GERELATEERD: Delta Platinum versus Delta Reserve: kies een Premium Card voor Delta Perks

Aspecten waarmee u rekening moet houden bij het gebruik van Delta SkyMiles om te winkelen

Het gebruik van het Delta SkyMiles-winkelportaal is een gemakkelijke manier om extra mijlen te verdienen wanneer u online winkelt. Maar vergeet niet dat u op de link naar de Delta SkyMiles-winkelsite moet klikken en vervolgens een aankoop moet doen via de pop-uppagina. Als u deze pagina verlaat en later terugkeert om een ​​aankoop te doen, verdient u mogelijk geen bonusmijlen voor uw aankoop.

Narisara Nami/Getty Images

U moet ook cookies inschakelen in uw webbrowser voor de site van de verkoper. Cookies zijn de manier waarop uw winkelactiviteiten worden bijgehouden, dus u moet ze inschakelen als u uw aankopen wilt volgen via het Delta SkyMiles Shopping-programma.

Het kan verleidelijk zijn om kortingscodes te gebruiken die u via andere methoden vindt, waaronder de website van de handelaar. Maar als u extra mijlen wilt verdienen door te winkelen via Delta SkyMiles, hoeft u alleen de promoties en kortingscodes te gebruiken die u via de portal vindt.

Het is ook belangrijk om de algemene voorwaarden van elke verkoper te lezen, omdat daarin vaak wordt beschreven welke soorten aankopen u geen bonusmijlen opleveren. CVS kent bijvoorbeeld geen bonusmijlen toe op recepten, cadeaubonnen, bestellingen die vijf of meer van hetzelfde product bevatten en bestellingen ter waarde van meer dan $500.

SkyMilesShopping.com

Ten slotte kan het gebruik van een ander online winkelportaal verschillende winstpercentages voor dezelfde handelaar weergeven. We raden u aan een aggregator voor een online winkelportaal te gebruiken om de spaartarieven te vergelijken als u niet alleen geïnteresseerd bent in het verdienen van Delta Miles.

Gerelateerd: Delta SkyMiles inwisselen voor maximale waarde

Kortom

Het Delta SkyMiles-winkelportaal is een geweldige manier om extra mijlen te verdienen voor online aankopen bij veel verkopers. U kunt Delta Miles verzamelen voor uw dagelijkse uitgaven, van kleding tot schoenen tot elektronica. Zelfs als u voor elke dollar die u uitgeeft een extra mijl of twee verdient, kunnen deze inkomsten snel oplopen.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *