FluenDay Taalleren: mijn eerlijke beoordeling na het testen ervan

Als je op mij lijkt, kan het leren van een nieuwe taal tegelijkertijd spannend en een beetje verwarrend zijn.

Dat is waar FluenDay in beeld komt. Ik heb het getest, en hoewel het op dit moment niet perfect is, biedt het een frisse benadering met de nadruk op de context uit de echte wereld.

Je kunt korte video’s bekijken, gestructureerde cursussen volgen of zelfs chatten met een AI-docent. Gelukkig is er ook een mix van e-books en games om het plezier te vergroten.

Of u nu een reis plant, een nieuwe vaardigheid voor uw werk nodig heeft of gewoon uw horizon wilt verbreden, FluenDay heeft een aantal handige hulpmiddelen om u te helpen uw doel te bereiken.

Mijn FluenDay-recensie

Een nieuwe taal leren kan een moeizame reis zijn – soms spannend, soms volkomen verwarrend. Dus toen ik de FluenDay-app tegenkwam, was ik benieuwd of deze het proces daadwerkelijk leuker en minder stressvol kon maken. Spoiler-waarschuwing! Het heeft een aantal geweldige functies, maar zoals elke app is het niet zonder gebreken.

De recensievideo wordt binnen een dag of twee op YouTube geplaatst! Zorg ervoor dat je je abonneert op ons kanaal en de meldingen aanzet, zodat je onze video’s niet mist!

Wat is FluenDay?

FluenDay is een app voor het leren van talen voor Spaans-, Frans-, Duits- en Engelssprekenden. Je kunt hem gebruiken op je telefoon (beschikbaar op Google Play en de App Store) of op de website als je liever een groter scherm hebt.

Met een sterke beoordeling van 4,8 en 42.000 recensies op Google Play is het duidelijk dat mensen dol zijn op wat FluenDay te bieden heeft. De app richt zich op het onderwijzen van taal in context, wat een mooie manier is om te zeggen dat je leert spreken zoals echte mensen dat doen in situaties uit het echte leven – en niet alleen woordenlijsten uit je hoofd leert.

FluenDay - Ontdek jouw taalsuperkrachten

Wat is inbegrepen bij FluenDay?

Wanneer u zich aanmeldt voor FluenDay, krijgt u toegang tot een fantastische reeks functies die zijn ontworpen om het leren van talen zo leuk en flexibel mogelijk te maken. Dit is inbegrepen:

Alle talen:Je hoeft niet slechts één taal te kiezen – je lidmaatschap geeft je toegang tot alle talen die FluenDay te bieden heeft. Voel je vrij om Spaans, Frans, Duits en Engels zoveel te proberen als je wilt.Alle cursussenMaak vooruitgang in uw eigen tempo met korte, hapklare lessen die u helpen stap voor stap uw woordenschat en grammaticale vaardigheden op te bouwen.Alle filmfragmentenDompel jezelf onder in meer dan 3.000 clips uit films en tv-programma’s, waardoor je een echt idee krijgt van hoe talen worden gebruikt door moedertaalsprekers.Docent kunstmatige intelligentie:Oefen het spreken in real-life scenario’s met AI Tutor, die u persoonlijke feedback geeft om u te helpen verbeteren.Alle spellenLeer terwijl je plezier hebt met minigames die basistaalconcepten zoals woordenschat en grammatica versterken.Alle e-boeken:Je hebt toegang tot een selectie populaire klassiekers in tekst- en audioformaten, perfect om te lezen of te luisteren op het niveau dat bij je past.FluenDay-app om Spaans, Frans, Duits of Engels te leren

Functies

FluenDay heeft vier hoofdsecties: video’s, cursussen, AI-tutor, maar ook eBooks en games. Ik zal het voor je opsplitsen:

FluenDay – Video’s

Dit is mijn favoriete onderdeel van FluenDay. Het gedeelte Clips bevat meer dan 3.000 korte fragmenten uit films en tv-programma’s, waardoor leren meer lijkt op Netflix kijken dan op studeren. De passages zijn voorzien van contextuele aantekeningen, zodat je niet alleen leert wat de woorden betekenen, maar ook hoe je ze in verschillende situaties kunt gebruiken. Bovendien is er aan het einde van elke les een korte gesprekssessie waarin u kunt uitproberen wat u hebt geleerd. Het is een geweldige manier om te sporten zonder het gevoel te hebben dat je aan het trainen bent.

Screenshot van de film in de FluenDay-app

FluenDay – Trainingen

In de cursussen vind je meer traditionele lessen, maar ze zijn nog steeds klein van formaat en gemakkelijk te beheren. Het leidt je door de woordenschat en grammatica, en als je Engels leert, is er een AI-presentator die je antwoorden voorleest, wat helpt bij de uitspraak. Het heeft ook flashcards, quizzen en extra oefeningen om te versterken wat je hebt geleerd, maar als je Frans of Spaans wilt, zul je wat langer moeten wachten op de AI-presentatorfunctie.

FluenDay – Docent kunstmatige intelligentie

Als je Engels leert, is AI Tutor alsof je je eigen persoonlijke taalpartner hebt – zonder de ongemakkelijkheid van het praten met een echt persoon. Hiermee kunt u bepaalde dialogen oefenen en krijgt u vervolgens feedback op uw prestaties, met tips om deze te verbeteren. Het is een geweldig idee, maar op dit moment is het alleen beschikbaar voor mensen die Engels leren. Ze zeggen dat er meer talen komen, dus hopelijk werkt het!

FluenDay – eBooks en games

In dit gedeelte kunt u uw passie voor lezen of spelen bevredigen. Er is een selectie populaire klassiekers in hun originele taal, met tekst- en audioformaten. Het ingebouwde woordenboek is handig voor moeilijke woorden, en u kunt woorden opslaan om later te bekijken. De minigames zijn leuk en een leuke manier om te versterken wat je hebt geleerd, zonder het gevoel te hebben dat je boeken aan het lezen bent.

Spaanse eBooks van Fluenday Screenshot

Hoeveel kost FluenDay?

FluenDay biedt een aantal verschillende abonnementsopties, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw budget en inzetniveau past. Hier zijn de details:

bijwerken! De nieuwe prijzen vanaf 1 september 2024 zijn: Maandabonnement: $ 9,99, Jaarabonnement: $ 49,99, 6-jarenabonnement: $ 71,99

Maandplan: $ 14,99, maandelijks gefactureerd. Dit is geweldig als u de service alleen maar test, maar houd er rekening mee dat u op de lange termijn meer betaalt.Jaarplan: Momenteel beschikbaar met 50% korting voor $ 79,99, eenmaal per jaar in rekening gebracht na een gratis proefperiode van 7 dagen. Dit is een goede optie als je van plan bent het een tijdje vol te houden, en het is gemakkelijker voor de portemonnee dan een maandabonnement.6-jarenplan:$ 99,99, één betaling voor zes jaar. Dit is ongetwijfeld de beste waarde als je het voor een lange tijd wilt hebben. U betaalt één keer en vervalt na zes jaar. Kortom, u krijgt een zeer laag tarief.

Of u zich nu voor de korte of de lange termijn engageert, er is altijd een optie die bij uw behoeften past.

Hoeveel kost FluenDay? Screenshot van de FluenDay-website

Kan ik een terugbetaling krijgen?

Als u van gedachten verandert na aankoop van FluenDay, heeft u geluk; Er is een zeven dagen durende geld-terug-garantie zonder vragen op aankopen via de website. Dit geeft u een volledige week om te beslissen of FluenDay geschikt voor u is.

Voor in-app-aankopen is het proces iets anders. U moet het helpgedeelte ‘Hoe vraag ik een terugbetaling aan?’ raadplegen. Voor specifieke instructies.

Als u problemen ondervindt of vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons klantenserviceteam via support@fluenday.com.

Laatste gedachten

Over het geheel genomen is FluenDay een leuke app om te gebruiken, en ik geniet ervan als alternatief voor meer traditionele methoden voor het leren van talen.

Naar mijn mening maakt de Clips-functie alleen al het proberen waard. Het is niet perfect, ook al is geen enkele app perfect, maar ik ben benieuwd hoeveel het groeit en met welke nieuwe functies het komt. Als u op zoek bent naar een nieuwe manier om een ​​taal te leren, is FluenDay misschien precies wat u nodig heeft om aan de slag te gaan.

Download FluenDay via Google Play of de App Store.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *