Finland biedt 10 gelukkige bezoekers een masterclass in geluk – hoe je de gratis vlucht kunt aanvragen

Finland wordt opnieuw gerangschikt als het gelukkigste land ter wereld. Het World Happiness Report eerde het land voor het vierde jaar op rij. Hoewel dit misschien een moeilijke prestatie lijkt om te bereiken, zegt Visit Finland dat het een gemoedstoestand is en wil het je de vaardigheden leren om geluk te vinden. Je kunt nu een masterclass geluk volgen.

Aan Finnen wordt vaak gevraagd: “Waarom ben je zo gelukkig?” “Wij geloven dat Fins geluk voortkomt uit een nauwe relatie met de natuur en onze nuchtere levensstijl”, zegt Helle Jimenez, Senior Director International Marketing bij Business Finland. “Finland zit vol meeslepende ervaringen in de natuur. Onze verkwikkende bossen, betoverende meren en levendige landschappen van de archipel zijn perfecte plekken om te ontspannen, tot rust te komen en contact te maken met je innerlijke geluk.”

Geluk lessen

Wat maakt Finnen zo gelukkig? De Geluksles is een 4-daagse persoonlijke intensieve les die deze zomer wordt georganiseerd. Vier thema’s staan ​​centraal: Voedsel en Welzijn, Gezondheid en Balans, Design en Nu, en Natuur en Lifestyle. De intensieve cursus wordt geleid door experts op verschillende gebieden die hun best practices en methoden zullen delen, en kijken hoe onderwerpen zich vermengen om een ​​gelukkige levensstijl te creëren. Het vindt plaats van 12 juni tot en met 15 juni 2023.

Visit Finland is op zoek naar extraverte mensen die geïnteresseerd zijn in luxe en een open geest hebben. De deelnemers worden tijdens de lessen gefilmd en Visit Finland gebruikt de video voor promotionele doeleinden.

De geselecteerde personen worden niet betaald voor lessen, maar je reis- en verblijfkosten worden vergoed.

Masterclass accommodaties

Tijdens de masterclasses verblijf je in het all-inclusive Kuru Resort in een privé villa aan een meer in het Finse merengebied. Het is gelegen in een bos waardoor je omringd bent door de natuur, die volgens de Finnen ongelooflijke genezende krachten heeft. Er zijn geen tv’s in de kamers om de noodzaak van een digitale detox te benadrukken, maar indien nodig is er wifi beschikbaar. Elke villa heeft een eigen sauna, spa en handige voorzieningen om u te helpen de beste nachtrust te krijgen.

Hoe toe te passen

Er is een aanmeldingsproces in twee fasen om deel te nemen aan de Gelukslessen. U moet een formulier invullen met uw naam en contactgegevens en ook een uitdaging voor sociale media voltooien. De uitdaging vereist dat deelnemers inhoud maken waarin wordt uitgelegd waarom ze denken dat je stiekem Finn bent. Je moet beide doen om in aanmerking te komen. De deadline voor aanmeldingen is 2 april en 10 aanvragers worden op 2 mei aangekondigd op de Visit Finland-, Instagram- en TikTok-pagina’s.

Om andere artikelen over Finland te lezen, ga naar:

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *