Delta SkyMiles Reserve Business Card-beoordeling: gratis toegang tot Sky Club

Delta SkyMiles Reserve Business American Express-kaartoverzicht

De Delta SkyMiles® Reserve Business American Express Card is Delta’s co-branded zakelijke creditcard van het hoogste niveau en biedt voordelen die passen bij prijsbewuste, Delta-loyaliteitsbedrijven. Als de premiumstatus en loungetoegang van Delta Medallion belangrijk voor je zijn, dan is er veel leuks aan deze kaart. Kaartwaardering*: ⭐⭐⭐½

*De kaartbeoordeling is gebaseerd op de mening van de TPG-redacteuren en wordt niet beïnvloed door de kaartuitgever.

De Delta SkyMiles Reserve Business American Express-kaart is Delta’s beste visitekaartje en een uitstekende keuze voor zakenreizigers die op zoek zijn naar luxe voordelen en een manier om sneller de Medallion Elite-status te bereiken door met de kaart geld uit te geven.

De kaart heeft echter een jaarlijkse vergoeding van $ 650 (zie tarieven en kosten), dus u moet ervoor zorgen dat u voldoende kunt profiteren van het aanbod van de kaart om de kosten te rechtvaardigen.

Ik raad een kredietscore van 670 of hoger aan om de beste kans te hebben om goedgekeurd te worden voor de Delta Reserve Business Amex Card.

Dit is wat u moet weten om te beslissen of dit premium visitekaartje geschikt voor u is.

Voor- en nadelen van de Delta Reserve Business Amex-kaart

Pluspuntennadelen
Toegang tot Delta Sky Clubs wanneer u met Delta-vliegtuigen vliegt (onder voorbehoud van beperkingen vanaf 1 februari 2025) Jaarlijks Companion Certificate Statusverbetering om Premier-status te bereiken Hoge jaarlijkse kosten Beperkte verdienpercentages exclusief Delta-aankopen

Delta Reserve Business Amex welkomstaanbieding

Gedurende een beperkte tijd biedt de Delta SkyMiles Reserve Business Amex Card nieuwe kaarthouders een welkomstbonus van 110.000 bonusmijlen nadat ze $ 12.000 aan aankopen hebben uitgegeven binnen de eerste zes maanden van het kaartlidmaatschap.

Dit komt bijna overeen met het beste welkomstaanbod dat we ooit op een kaart hebben gezien. Het kost het dubbele van de uitgaven, maar u heeft twee keer zoveel tijd om aan die vereiste te voldoen, en u krijgt hetzelfde aantal mijlen. Deze aanbieding loopt af op 23 oktober.

Op basis van TPG-beoordelingen uit september 2024 worden Delta SkyMiles gewaardeerd op 1,2 cent per mijl, waardoor dit welkomstaanbod $ 1.320 waard is.

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

De man met de punten

Houd er rekening mee dat Amex een beperking heeft voor het geven van welkomstbonussen één keer per kaart tijdens de levensduur ervan. Als gevolg hiervan komt u niet in aanmerking voor deze welkomstbonus als u in het verleden de Delta Reserve Business Card heeft gehad (zelfs als u geen bonus heeft verdiend).

American Express kan andere factoren in overweging nemen, zoals Delta-kaarten van andere merken die u bezit of in het verleden heeft gehad, bij het bepalen of u in aanmerking komt voor de welkomstaanbieding.

Gelukkig heeft Amex een tool ter plaatse om u te waarschuwen als u niet in aanmerking komt voor een bepaalde bonus voordat u uw officiële aanvraag indient.

Gerelateerd: De ultieme gids voor beperkingen van creditcardaanvragen

Delta Reserve Business Amex-kaartvoordelen

Er is veel te waarderen aan de Delta Reserve Business Amex Card als het gaat om de voordelen die de kaart biedt, vooral voor Delta-vliegers of degenen die in een Delta-hub of focusstad wonen.

Ten eerste kunt u tot en met 31 januari 2025 onbeperkte toegang krijgen tot Delta Sky Clubs als u met Delta-vliegtuigen vliegt. Vanaf 1 februari 2025 wordt dat teruggebracht tot 15 jaarlijkse bezoeken, of onbeperkte bezoeken als u elk kalenderjaar minimaal $ 75.000 uitgeeft.

Kaarthouders ontvangen ook vier eenmalige gastenpassen, en elk gastbezoek kost daarna $ 50 per gast. Gasten hebben toegang tot Grab and Go Sky Club-locaties voor $ 25 per persoon per bezoek.

Clint Henderson/De puntenman

U profiteert ook van een aantal nieuwe jaarlijkse tegoeden: tot $ 240 aan afschrifttegoeden per kalenderjaar (tot $ 20 per maand) bij Resy (alleen Amerikaanse restaurants); Tot $ 120 aan credits per kalenderjaar (tot $ 10 per maand) op geselecteerde Amerikaanse taxi-apps; En tot $ 250 per kalenderjaar aan tegoeden bij Delta Stays, Delta’s hotelreisportaal.

Andere voordelen zijn onder meer:

Gratis Hertz Prime Circle-plaatsing 15% korting op het inwisselen van beloningen voor Delta-vluchten (bij betaling van belastingen en toeslagen met deze kaart) 2.500 Medallion Qualifying Dollars (MQD’s) die elk jaar automatisch worden gestort Medallion-kwalificatie $ 1 Medallion Qualifying-verdienpercentage voor elke bestede $ 10 Jaarlijks faciliteitencertificaat Geoptimaliseerd voor één retourvlucht First Class, Delta Comfort+ of Main Cabin per jaar naar binnenlandse bestemmingen, Mexico, het Caribisch gebied en Midden-Amerika, elk jaar voor kaartlidmaatschap na verlenging Elke 4 jaar $ 100 tegoed voor Global Entry of maximaal $ 85 voor TSA PreCheck Elke 4,5 jaar jaar

U krijgt ook voorrang bij het instappen in Zone 5 op Delta-vluchten en eerst een gratis ingecheckte bagage, waardoor u tot $ 70 retour per persoon kunt besparen op Delta-vluchten.

GERELATEERD: Creditcardconciërgetest: 3 kaarten, $ 300 en één nacht in New York

Verdien mijlen met de Delta Reserve Business Amex Card

Met de Delta Reserve Business Amex Card verdient u 3 mijlen voor elke in aanmerking komende dollar die u uitgeeft aan Delta-aankopen, ook op delta.com, via telefonische reserveringen of aan de ticketbalies.

Dit geldt ook voor Delta-vakantiepakketten, stoelupgrades, stoelkeuzekosten, Delta Sky Club-lidmaatschappen of -kaarten, maaltijden die vooraf of tijdens de vlucht zijn gekocht, alcoholische dranken aan boord en audio-hoofdtelefoons.

Zach Greif/De puntenman

Degenen met een hoog jaarlijks bestedingspatroon zullen ook profiteren van het verdienen van 2,5 mijl per uitgegeven dollar aan Amerikaans transport, verzending en aankopen bij kantoorwinkels. Voor alle andere aankopen wordt 1 mijl per bestede dollar verdiend.

Wissel mijlen in op de Delta Reserve Business Amex Card

Als u op zoek bent naar geweldige aanbiedingen wanneer u uw reismijlen inwisselt, ga dan naar onze SkyMiles-aanbiedingspagina. Delta biedt regelmatig grote kortingen aan op retourtickets in Economy en Delta One tussen geselecteerde stedenparen.

Enkele opmerkelijke Delta-deals die we hebben gezien, zijn onder meer vliegen van Los Angeles naar Washington D.C. voor 32.000 mijl of van Atlanta naar New York City voor slechts 13.000 mijl.

Eric Rosen/De puntenman

TPG-fotoredacteur Emilia Wronski heeft haar SkyMiles ingewisseld voor meerdere vluchten; Bij een recente inwisseling werden 22.000 SkyMiles gebruikt om heen en terug te vliegen van Atlanta naar New Orleans. Fans van punten en mijlen concentreren zich vaak op internationale langeafstandsvluchten, maar binnenlandse vluchten zijn een even aantrekkelijk gebruik van uw SkyMiles.

Welke kaarten concurreren met de Delta Reserve Business Amex Card?

Als u meer flexibiliteit of lagere jaarlijkse kosten wilt, zijn andere kaarten wellicht geschikter voor u.

Bekijk voor extra opties onze volledige lijst met de beste reiskaarten en de beste American Express-kaarten.

GERELATEERD: Wie komt in aanmerking voor een zakelijke creditcard?

Is de Delta Reserve Business Amex Card de moeite waard?

Als u regelmatig met Delta vliegt en toegang tot Sky Club belangrijk voor u is, maken de voordelen die deze kaart biedt het de hoge jaarlijkse vergoeding waard. Andere kaarten bieden echter betere opties als u minder regelmatig met Delta vliegt of bredere beloningscategorieën wilt dan toegang tot Sky Club.

Kortom

Als u Delta Miles en premiumstatus wilt verdienen terwijl u profiteert van veel van de luxe voordelen van Delta, hoeft u niet verder te zoeken dan de Delta SkyMiles Reserve Business Amex Card. Toegang tot Sky Club is de belangrijkste attractie van deze kaart, dus als u een bedrijfseigenaar bent die regelmatig met Delta vliegt, is dit een geweldige optie, zelfs als u rekening houdt met de beperkingen die in februari 2025 van kracht worden.

Vraag hier aan: Delta SkyMiles Reserve Business American Express-kaart

GERELATEERD: Delta SkyMiles Reserve versus Delta SkyMiles Reserve Business

Voor tarieven en kosten voor de Delta SkyMiles Platinum Business Card klikt u hier.
Voor tarieven en kosten voor de Delta SkyMiles Reserve Business Card klikt u hier.
Voor tarieven en kosten voor de Amex Business Platinum Card, klik hier.
Voor tarieven en vergoedingen voor de Amex Business Gold Card klikt u hier.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *