Controleer uw e-mail: sommige Venture X-kaarthouders kunnen geselecteerde Taylor Swift-tickets krijgen

9 september 2024

4 minuten lezen

Controleer uw e-mail: sommige Venture X-kaarthouders kunnen geselecteerde Taylor Swift-tickets krijgen

De kaarten die we hier weergeven zijn van partners die ons compenseren wanneer u via onze site wordt goedgekeurd, en dit kan van invloed zijn op hoe of waar deze producten verschijnen. We behandelen niet elke beschikbare creditcard, maar onze analyses, recensies en meningen komen volledig van onze redactie. Op de aanbiedingen op deze pagina zijn voorwaarden van toepassing. Zie ons Advertentiebeleid en Productbeoordelingsmethodologie voor meer informatie.

Tot en met 11 september in aanmerking komende Capital One Venture

Doelkaarthouders die een code via e-mail ontvangen, kunnen zich online registreren om een ​​Verified Venture te worden

20 oktober in Miami, 25 oktober in New Orleans, 3 november in Indianapolis

Gebruikers moeten zich vóór 11 september om 12.00 uur EST voor deze promotie registreren. Codes zijn bedoeld voor kaarthouders en kunnen niet worden overgedragen of gebruikt door iemand anders dan kaarthouders.

Bij registratie ontvangen in aanmerking komende gebruikers een bevestigingsmail waarin wordt aangegeven dat hun account succesvol is geregistreerd, gevolgd door details over het verificatieproces van Ticketmaster-authenticatie. Door stap één en twee te volgen, ontvangen gebruikers op 12 september een statusupdate waarin staat of ze zijn geselecteerd voor de verkoop. Degenen die niet aan de lijst zijn toegevoegd, hebben de mogelijkheid om zich op een wachtlijst te plaatsen om later kaartjes te kopen.

1 van 3

Capital One/VentureX

Geverifieerde Ticketmaster-accounthouders die voor verkoop zijn geselecteerd, hebben op 13 september toegang tot een beperkt aantal tickets op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van tickets is beperkt en tickets zijn niet gegarandeerd voor mensen met toegang tot de verkoop.

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

Deze promotie is bedoeld voor geselecteerde Venture

Gerelateerd lezen:

Uitgelichte afbeelding door ASANKA RATNAYAKE/GETTY IMAGES

Redactionele disclaimer: De hier geuite meningen zijn uitsluitend die van de auteur, niet die van een bank, creditcardmaatschappij, luchtvaartmaatschappij of hotelketen, en zijn niet beoordeeld, goedgekeurd of onderschreven door een van deze entiteiten.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *