Chase Ink Business Premier Card review: solide geld terug maar weinig flexibiliteit

Chase Ink Business Premier creditcardoverzicht

De Chase Ink Business Premier®-creditcard is bedoeld voor bedrijfseigenaren die contante beloningen willen verdienen voor hun dagelijkse aankopen. De inkomstenpercentages zijn goed, maar de jaarlijkse vergoeding van $ 195 is hoog voor wat u met deze kaart krijgt, aangezien u uw punten niet kunt overdragen aan Chase-reispartners om maximale waarde te krijgen. Kaartbeoordeling*: ⭐⭐½

*De kaartbeoordeling is gebaseerd op de mening van de TPG-redacteuren en wordt niet beïnvloed door de kaartuitgever.

Chase biedt al lang ‘cash back’-creditcards aan die u daadwerkelijk Ultimate Rewards-punten opleveren.

Dit betekent dat als u een andere Chase-kaart heeft waarop u overdraagbare Ultimate Rewards-punten hebt verdiend, zoals de Chase Sapphire Preferred® Card, u uw beloningen kunt combineren en uw punten vervolgens kunt overdragen aan de verschillende luchtvaartmaatschappijen en hotelpartners van het programma, waardoor u meer krijgt flexibiliteit in de manier waarop u de beloningen die u heeft verdiend, kunt inwisselen.

De Chase Ink Business Premier Card is echter een ander verhaal.

Hoewel het Ultimate Rewards-punten verdient, zijn deze punten voornamelijk bedoeld voor geld terug en kunnen ze worden ingewisseld voor zaken als cadeaubonnen en reizen via Chase Travel℠ tegen een tarief van 1 cent per punt.

Goedgekeurde aanvragers hebben doorgaans een persoonlijke credit score van minimaal 670 of hoger. U kunt de kaart echter ook aanvragen met uw werkgeversidentificatienummer, dat gekoppeld is aan de kredietscore van uw bedrijf.

Met al het bovenstaande kan deze kaart de moeite waard zijn voor sommige bedrijven die geld willen besparen op grote uitgaven.

Hier vindt u alles wat u moet weten over de Chase Ink Business Premier Card en de voordelen ervan.

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

Voor- en nadelen van de Chase Ink Business Premier-kaart

Pluspuntennadelen
Hoog verdienpercentage op alle andere aankopen buiten de beloningscategorieën Gratis kaarten voor werknemers Reis- en aankoopbescherming Bescherming van mobiele telefoons Geen buitenlandse transactiekosten Hoge jaarlijkse kosten Vereisten voor het aankoopbedrag om het verdienpercentage te verhogen zijn te hoog Punten kunnen niet worden overgedragen naar andere creditcards die Chase verlenen Ultimate Rewards-punten kunnen geen punten overdragen aan Chase-overdrachtspartners

Chase Ink Business Premier welkomstaanbieding

Nieuwe Chase Ink Business Premier-kaarthouders kunnen $ 1.000 cashback verdienen (in de vorm van 100.000 Ultimate Rewards-punten) nadat ze $ 10.000 aan aankopen hebben uitgegeven in de eerste drie maanden na het openen van een account.

Dit compenseert gemakkelijk de kosten van de jaarlijkse vergoeding van $ 195 voor het eerste jaar, en is een behoorlijk welkomstaanbod vergeleken met vergelijkbare kaartopties.

De man met de punten

Veel creditcards die reisbeloningen aanbieden, bieden echter welkomstbonussen van hogere waarde, zowel voor zakelijk als persoonlijk gebruik. Hoewel deze bonus geweldig is voor een zakelijke cashback-kaart, hebben de meeste zakelijke cashback-kaarten een lagere jaarlijkse vergoeding.

Bovendien zijn de bestedingsvereisten voor de welkomstbonus van deze kaart erg hoog.

Zorg ervoor dat u, voordat u solliciteert, aan alle sollicitatievereisten van Chase voldoet.

Gerelateerd: Kaarten met aanmeldingsbonussen van 100.000 punten of meer

Chase Ink Business Premier-kaartvoordelen

Afgezien van enkele beschermingen, mist deze kaart reisvoordelen. Het heeft echter een aantal extra functies en voordelen die bedrijfseigenaren waarde en gemoedsrust kunnen bieden. Sommige van deze voordelen zijn vergelijkbaar met wat andere Chase Ink-kaarten bieden:

Medewerkerskaarten — Net als bij andere Ink-creditcards brengen werknemerskaarten geen extra kosten in rekening bij de primaire kaarthouderBescherming van mobiele telefoons — De dekking strekt zich uit tot $ 1.000 per claim voor maximaal drie claims per jaar met een eigen risico van $ 100 per claimAankoopbescherming: Dekt nieuwe aankopen gedurende 120 dagen tegen schade of diefstal tot $ 10.000 per claim (tot $ 50.000 per account)Annulerings-/onderbrekingsverzekering voor reizenDekking voor geannuleerde of ingekorte reizen vanwege gedekte problemen: Tot $ 5.000 per persoon (tot $ 10.000 per reis) voor vooruitbetaalde, niet-restitueerbare reiskostenUitgebreide garantiebescherming: Bij aankopen met een Amerikaanse fabrieksgarantie van drie jaar of minder is een extra jaar dekking inbegrepenBasisdekking voor autoverhuur: Het biedt bescherming tegen diefstal en schade in de Verenigde Staten en de meeste landen over de hele wereld, en biedt compensatie tot de werkelijke contante waarde van het voertuigSasson Bogdaryan/Getty Images

Gezien het feit dat u mobiele bescherming en soortgelijke voordelen kunt krijgen met de Ink Business Preferred®-creditcard voor een veel lager jaarlijks bedrag van $ 95, zijn de voordelen die op deze kaart worden aangeboden niet bijzonder spannend vergeleken met die van de concurrentie.

Als u een bedrijfseigenaar bent die alleen maar geld terug wil voor uw aankopen, zijn de voordelen voor u misschien niet zo belangrijk. Maar voor de hogere jaarlijkse vergoeding van $ 195, zou u waardevollere voordelen kunnen verwachten.

Verdien beloningen met de Chase Ink Business Premier Card

Voor alle duidelijkheid: de Chase Ink Business Premier Card levert geen overdraagbare Chase Ultimate Rewards-punten op. Het geeft je zelfs onbeperkt 2% cashback op elke aankoop, onbeperkt 2,5% cashback op grote aankopen van $ 5.000 of meer, en onbeperkt 5% cashback op reizen geboekt via Chase Travel en Lyft (Lyft tot maart 2025).

Damerkodik/Getty Images

Onbeperkte 2% cashback op aankopen is niet erg lucratief, maar het is een solide rendement, aangezien je je geen zorgen hoeft te maken over bonusniveaus of -limieten. Ongeacht uw zakelijke bestedingspatroon, u weet dat u een behoorlijk rendement op uw aankopen verdient.

Bovendien is de 2,5% cashback op aankopen van $ 5.000 of meer een geweldig voordeel voor bedrijven die doorgaans hogere uitgaven hebben, terwijl de 5% -laag geweldig is voor bedrijven die veel reisboekingen via Chase kunnen doen.

De Ink Premier-kaart is echter niet de beste keuze voor bedrijven die niet vaak grote aankopen doen.

GERELATEERD: De 7 beste creditcards om het meeste uit grote aankopen te halen

Wissel beloningen in op de Chase Ink Business Premier Card

Ink Business Premier-kaarthouders kunnen hun punten inwisselen voor geld terug, cadeaubonnen, reizen en meer. Uw punten zijn elk 1 cent waard voor elk van deze inwisselopties.

In tegenstelling tot sommige andere Chase-kaarten waarmee u geld terugverdient in de vorm van overdraagbare Ultimate Rewards-punten, kunt u de punten die u verdient met de Chase Ink Business Premier-kaart niet overdragen naar andere Chase-accounts om te profiteren van Chase’s vlieg- en hotelvervoer partners.

Halfpuntafbeeldingen / Getty Images

Dit is het belangrijkste nadeel van de Ink Business Premier-kaart. Alleen al om deze reden kan ik deze kaart moeilijk aanbevelen, omdat de mogelijkheden om je zuurverdiende beloningen te maximaliseren zeer beperkt zijn.

Met andere Chase cashback-creditcards (de Ink Business Unlimited®- of Chase Freedom Flex®-creditcard) kunt u bijvoorbeeld de beloningen die u ermee verdient combineren met de beloningen in uw accounts die zijn gekoppeld aan kaarten van een hoger niveau, waaronder de Credit Card Chase Sapphire Reserve® en de Ink Business Preferred-creditcard.

Vervolgens kunt u deze punten overdragen aan de overdrachtspartners van Chase om meer dan een cent per punt aan waarde te krijgen – soms veel meer.

Welke kaarten concurreren met Chase Ink Business Premier?

Over het geheel genomen is de Ink Business Premier-kaart, gegeven wat we weten over de mogelijkheden van Chase, niet concurrerend. Tenzij u een bedrijfseigenaar bent die veel geld uitgeeft en zich niet bekommert om flexibele reisbeloningen, zijn er andere opties die wellicht beter bij uw behoeften passen.

Als je overdraagbare Ultimate Rewards wilt ontvangen: De Ink Business Preferred Card verdient drie punten per dollar op de eerste $ 150.000 aan gecombineerde uitgaven in verschillende beloningscategorieën, waaronder reizen, betaalde aankopen, internet, kabel- en telefoondiensten in elk jubileumjaar van de account. Punten kunnen voor maximale waarde worden overgedragen aan luchtvaart- en hotelpartners. Het beste van alles is dat ze een jaarlijkse vergoeding van slechts $ 95 in rekening brengen. Lees voor meer informatie onze volledige Ink Business Preferred-kaartrecensie.Als u de voorkeur geeft aan American Express: Met de Blue Business® Plus-creditcard van American Express krijgt u een vast tarief van 2 Membership Rewards-punten per dollar bij elke aankoop van de eerste $ 50.000 die u elk jaar uitgeeft, en daarna 1 punt per dollar. Bovendien kunt u punten overdragen aan luchtvaart- en hotelpartners. De kaart brengt geen jaarlijkse kosten in rekening (zie tarieven en vergoedingen). Lees voor meer informatie onze volledige recensie van de Blue Business Plus-kaart.Als u de voorkeur geeft aan Capital One: de Capital One Spark Cash Plus-kaart Ontvang onbeperkt 2% cashback op alle aankopen zonder enige bestedingslimiet. U kunt ook uw jaarlijkse vergoeding van € 150,- terugkrijgen (zie tarieven en kosten) voor elk jaar dat u € 150.000,- of meer per jaar uitgeeft. Lees voor meer informatie onze volledige recensie van de Capital One Spark Cash Plus Card.

Bekijk voor extra opties onze selectie voor de beste visitekaartjes en de beste Chase-kaarten.

GERELATEERD: Chase Ink Business Preferred Card versus Ink Business Premier Card

Is de Chase Ink Business Premier-kaart waard om te kopen?

Het onvermogen om uw punten over te dragen naar de overdrachtspartners van Chase of naar andere Chase-kaarten maakt de Ink Business Premier Card een verspilling van ruimte in de portemonnee van degenen die de beloningen willen maximaliseren. Als u de eigenaar van een klein bedrijf bent en punten wilt verdienen die u tijdens uw reis kunt gebruiken, raad ik u aan andere kaarten te bekijken.

Kortom

De Ink Business Premier-kaart kan zich niet meten met de concurrentie. Of het onderscheidt zich in ieder geval niet van anderen. Sommige bedrijfseigenaren met hoge uitgaven die regelmatig grote aankopen doen, zouden een vaste waarde van de kaart moeten kunnen krijgen.

Het gebrek aan cashback-flexibiliteit voor gratis reizen, de beperkte voordelen en de relatief hoge jaarlijkse vergoedingen zullen waarschijnlijk een negatieve impact hebben op veel eigenaren van kleine bedrijven. Als eigenaar van een klein bedrijf of iemand met een bijbaan die beloningen wil verdienen, moet u ergens anders zoeken naar uw zakelijke creditcardbehoeften.

Hier toepassen: Inkt Business Premier Credit Card

GERELATEERD: Wie komt in aanmerking voor een zakelijke creditcard?

Voor tarieven en vergoedingen voor de Amex Blue Business Plus Card klikt u hier.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *