Air Canada biedt tot en met mei 25% korting op boekingen wereldwijd, plus 2.500 spaarpunten.

Om de initiële overeenkomst tussen Air Canada en zijn piloten te vieren, biedt Air Canada 25% korting op nieuwe boekingen op alle routes. Het levert ook 2.500 extra Air Canada Aeroplan-punten op voor nieuwe boekingen. Geen registratie of promotiecode vereist.

Lees verder voor meer informatie.

Air Canada biedt wereldwijd 25% korting op basistarieven

Zach Greif/De puntenman

De korting van 25% is van toepassing op Economy (Standard), Premium Economy (laagste) en Business Class (laagste) tarieven voor boekingen gemaakt tot 18 september 2024, 23:59 uur in de door u gekozen vertrekstad in Canada. Het is geldig voor reizen tussen 28 september 2024 en 31 mei 2025.

De volgende black-outdata zijn van toepassing:

Van 16 tot 23 december 202424 december 2024 tot 5 januari 202513 tot 18 februari 20257 tot 9 maart 202514 tot 16 maart 2025

Alleen de basisprijs wordt in rekening gebracht, waarbij de rechten, belastingen en toeslagen voor het volledige bedrag verschuldigd zijn.

De aanbieding geldt alleen voor nieuwe boekingen uitgevoerd door Air Canada (inclusief Air Canada Express en Rouge). Deze aanbieding geldt niet voor codeshare-vluchten, behalve voor vluchten uitgevoerd door Lufthansa, Swiss Air, Austrian Airlines, Brussels Airlines en Discover Airlines die zijn geboekt als Air Canada-codeshare met een AC-vluchtnummer. Geldt voor vluchten binnen Canada, van en naar Canada en tussen bestemmingen in het Canadese netwerk. Air Canada geldt bijvoorbeeld voor reizen van Dulles International Airport (IAD) nabij Washington, D.C. naar Tokyo’s Narita International Airport (NRT) via Montreal Trudeau International Airport (YUL).

Er is geen limiet aan het aantal keren dat u gebruik kunt maken van de korting, dus als u overweegt meerdere nieuwe boekingen te maken tijdens de aanbiedingsperiode, is dit misschien een goed moment om die van u te maken.

GERELATEERD: Is vliegen met een Boeing 777-300ER van Amsterdam naar Toronto de premium economy class van Air Canada waard?

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

Ontvang 2.500 Aeroplan-beloningspunten

Zach Greif/De puntenman

Aeroplan-leden kunnen ook 2.500 extra punten verdienen voor het maken van nieuwe boekingen voor Economy (Standard), Premium Economy (laagste) en Business Class (laagste). Reserveringen moeten vóór 18 september 2024, 23:59 uur PT, zijn gemaakt en de vlucht moet plaatsvinden tussen 28 september 2024 en 31 mei 2025. Black-outdata zijn niet van toepassing.

Bonus Aeroplan-punten worden toegekend voor enkele vluchten en retourvluchten. Maar vluchten moeten vertrekken vanuit Canada. Bonus Aeroplan-punten worden tot zes weken na de vluchtdatum bijgeschreven. Codeshare-vluchten uitgevoerd door partnerluchtvaartmaatschappijen zijn niet van toepassing, zelfs als de vlucht een AC-vluchtnummer heeft.

Bestaande reserveringen die zijn aangepast voor reizen binnen de boekings- en reisperiode komen niet in aanmerking voor spaarpunten.

Er is geen limiet aan het aantal keren dat u beloningspunten kunt verdienen.

GERELATEERD: Aeroplan-punten inwisselen voor maximale waarde

Kortom

Met deze geweldige nieuwe dubbele aanbieding van Air Canada kunnen leden 25% besparen op nieuwe boekingen binnen het gehele Air Canada-netwerk, van Sydney tot Shanghai, en 2.500 waardevolle Aeroplan-punten verdienen.

Vergeet niet om vóór 18 september 2024 te boeken om van dit nieuwe aanbod te profiteren.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *