Deze Four Seasons-hotels zijn de echte hoofdpersonen van The White Lotus

Voel je je verloren sinds het laatste seizoen van “White Lotus” afgelopen is? Of misschien inspireerden de uitgestrekte landschappen van Hawaï en Sicilië je om een ​​dromerige vakantie te maken naar een luxe resort waar gasten worden behandeld als ‘tere kinderen’, zoals Armond, manager van het fictieve White Lotus-resort op Maui, zijn bemanning voor zijn vroegtijdige dood instrueerde ?

Hoe dan ook, je kunt je “Witte Lotus”-fantasieën waarmaken door een bezoek te brengen aan de echte Four Seasons-resorts waar de eerste twee seizoenen van de populaire HBO-show werden gefilmd.

Hier is alles wat u moet weten over Four Seasons Resort Maui in Wailea, het luxe Hawaïaanse resort waar seizoen één werd gefilmd, en Palace of San Domenico, Taormina, het historische klooster dat hotel is geworden waar seizoen twee plaatsvond.

Helaas heeft Four Seasons geen loyaliteitsprogramma, dus als je besluit om een ​​van deze mooie (en dure!) hotels te bezoeken, heb je een oplossing nodig om geweldige voordelen te krijgen.

Overweeg om via onze partner Skylark te boeken voor accommodatietegoeden, mogelijke kamerupgrades en laat uitchecken (indien beschikbaar). Of, als je dat hebt De Platinum Card® van American ExpressBoek via Amex Fine Hotels + Resorts voor voordelen zoals een dagelijks ontbijt voor twee, tegoeden voor onroerend goed en een gegarandeerde late check-out.

Als uw vakantiebudget niet zo groot is als dat van Tanya McQuoid, hebben we ook op punten gebaseerde alternatieven gevonden waarmee u punten kunt verdienen of inwisselen en elite-nachttegoeden kunt krijgen.

Seizoen 1: Four Seasons Resort Maui in Wailea

Vier Jaargetijden

Toen “The White Lotus” in 2021 aan de wereld werd voorgesteld, maakten we ook kennis met een van de meest luxueuze resorts van Hawaï, Four Seasons Resort Maui. In het populaire resortgebied van Wailea is het Four Seasons licht en luchtig en, in echte Four Seasons-stijl, uiterst verfijnd (maar met een tropische twist).

Gasten worden begroet met een traditionele lei en vervolgens uitgenodigd om de vele, vele dingen te proberen die worden aangeboden. Breng uw dagen door met zonnebaden bij een van de drie zwembaden (waaronder een optie voor alleen volwassenen) waar de hele dag door gekoelde lekkernijen worden geserveerd. Of ga naar het strand om te snorkelen of te paddleboarden.

Boek een behandeling in een buitencabine in de spa. De geluiden van de golven van de Stille Oceaan masseren je geest terwijl een masseuse je lichaam masseert met Hawaïaanse pohaku, of stenen, verzameld op het eiland.

Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Vier Jaargetijden

Eetgelegenheden zijn er in overvloed en variëren van de Hawaiiaanse buitenpost bij Wolfgang Puck’s Spago, waar kustgerechten worden geserveerd, tot dineren in de buitenlucht bij Duo, een steakhouse en visrestaurant.

Er is ook een Italiaans restaurant, bars bij het zwembad, coffeeshops en een lobbybar die sushi serveert en livemuziek organiseert. Of leun achterover en bestel roomservice.

Vier Jaargetijden

Over kamers gesproken, gasten kunnen kiezen uit een aantal kamers en suites die uitkijken op de oceaan of op de weelderige groene tuinen.

Ze zijn allemaal gedecoreerd in gedempte tinten die de natuurlijke schoonheid van Maui weerspiegelen en hebben een planeet waar gasten een eigen buitenruimte hebben om de zoute zeelucht in te ademen.

Om een ​​luxe reis naar dit resort naar een hoger niveau te tillen, kan Four Seasons via haar partner NetJets helpen bij het organiseren van een privéjet naar het eiland.

Het conciërgeteam ter plaatse kan ook geweldige activiteiten organiseren, zoals privéhelikoptervluchten over het eiland met koffiestops, hula-lessen en excursies om de zee vanuit een ander perspectief te bekijken.

Als u per boot moet uitstappen (is het een “witte lotus” als Tanya al een tijdje niet op een boot heeft gezeten?), kan het resort een privécharter op een zeilboot, catamaran of jacht organiseren.

Prijzen bij Four Seasons Maui beginnen meestal bij ongeveer $ 1.200 per nacht. De tarieven fluctueren echter het hele jaar door en lopen tijdens het hoogseizoen gemakkelijk op tot honderden dollars per nacht.

Hoe te boeken: Boek via onze partner Skylark en verdien eliteachtige voordelen en in-property-tegoeden.

Wisselende punten: Andaz Maui in Wailea Resort

leven

Andaz Maui ligt iets verderop in de straat van het Four Seasons, een populair Hyatt-resort dat u met punten kunt boeken. Het bedrijf heeft een gunstig beloningssysteem en biedt veel van dezelfde voorzieningen als de Four Seasons.

Dit resort is een geweldig alternatief als u de beschikbare prijzen kunt vinden. Wees echter gewaarschuwd dat contante prijzen nog steeds vrij duur zijn.

Overdag kunnen Andaz-gasten ervoor kiezen om af te koelen in een van de vijf verschillende zwembaden: drie overloopzwembaden, een zwembad in lagunestijl en een rustig zwembad voor volwassenen.

Ontspan ‘s avonds met een drankje bij de vuurplaats buiten of reserveer een tafel bij The Feast in Mokapu Luau, een interactieve show die het verhaal van Hawaï vertelt door middel van traditionele muziek, dans en andere uitvoeringen, inclusief een familiemaaltijd en drankjes .

Andere eetgelegenheden in Andaz Maui zijn onder meer een Japans restaurant van de beroemde chef-kok Masaharu Morimoto, een restaurant van boer tot bord, een strandbar en een buitenlounge die de perfecte plek is om naar de zonsondergang te kijken.

Net als het Four Seasons beschikt Andaz Maui over elegante, goed ingerichte kamers en suites en zelfs villa’s, allemaal met een eigen veranda. Als u zich echt wilt verspreiden, overweeg dan om een ​​van de villa’s met meerdere kamers te boeken, waarvan sommige met privézwembaden of bubbelbaden.

Andere kenmerken van het resort zijn de Awili Spa en Salon in Wailea, hondvriendelijke kamers en conciërgepersoneel dat kan helpen bij het regelen van activiteiten en excursies, zoals helikoptervluchten of excursies om walvissen te spotten.

Hyatt’s Tier 8 World of Hyatt-beloningsnachten variëren van 35.000 tot 45.000 punten per nacht. Contante prijzen beginnen bij ongeveer $ 950.

Hoe te boeken: Boek direct bij Hyatt om punten te gebruiken. Als u contant betaalt, boekt u via onze partner Skylark om eliteachtige voordelen te verdienen, zoals eigendomskredieten, mogelijke kamerupgrades en meer.

Seizoen twee: Palazzo San Domenico, Taormina, een Four Seasons Hotel

Vier Jaargetijden

Ondanks wat Tania Jennifer Coolidge misschien denkt, is er geen koningin van Sicilië. U zult zich echter zeker een lid van de koninklijke familie voelen na een verblijf in San Domenico Palace, Taormina, een Four Seasons-hotel – het decor voor het tweede seizoen van ‘The White Lotus’.

Het is in de 14e eeuw gebouwd als klooster en in 1896 verbouwd tot hotel. Het biedt een prachtig uitzicht op de Ionische Zee. Laten we zeggen dat het enige dramatische in het echte leven in Palazzo San Domenico het uitzicht is vanaf het overloopzwembad of de suites met uitzicht op de zee.

Probeer en geef uit aan de Executive Suite met dompelbad en zeezicht. Het decor is licht, helder en luchtig. De kamers hebben ook Italiaanse kunst en marmeren badkamers.

Vier Jaargetijden

Het hotel beschikt over Italiaanse tuinen en het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Principe Cerami (nee, het is niet verwonderlijk dat gasten van het tweede seizoen van “White Lotus” veel tijd doorbrachten met eten in het hotel). Ontspan in de spa met een verscheidenheid aan behandelingen, zoals een San Domenico hotstone-massage of een gepersonaliseerde lichaamsbehandeling.

Vier Jaargetijden

Gerelateerd: Hoe kom je in Italië met punten en mijlen

Bekijk enkele van de ervaringen die beschikbaar zijn via het hotel – van het proeven van Siciliaanse wijnen tot het verkennen van historische bezienswaardigheden zoals Palazzo Corvaja en Piazza IX Aprile. Deze op maat gemaakte tours zijn een uitstekende manier om meer te weten te komen over de mix van Arabische en Noord-Afrikaanse culturele invloeden op het eiland.

Het Four Seasons-team kan ook helpen met het huren van een jacht of snorkelzeilboot, sightseeing in Isola Bella en Grotta Azzurra, en de dag van brandstof voorzien met een speciale door Four Seasons bereide lunch.

Als je van de boot stapt (spoiler alert), wees dan niet Tanya – let alsjeblieft op waar je loopt.

Vier Jaargetijden

De beschikbaarheid van kamers kan onregelmatig zijn en de prijzen zijn hoog – dus boek snel voordat het hotel op 14 maart weer opengaat voor het seizoen.

Tarieven beginnen doorgaans bij ongeveer € 2.585 (ongeveer $ 2.760) per nacht voor kamers met zeezicht gedurende de zomer. Meer betaalbare kamers (zonder uitzicht op zee) zijn beschikbaar in oktober en beginnen bij € 1.545 (ongeveer $ 1.650) per nacht.

Hoe te boeken: Boek via onze partner Skylark en verdien eliteachtige voordelen en in-property-tegoeden.

Puntenalternatief: RG Naxos Hotel

Voor degenen die uw 401 (k) niet willen leegmaken voor een hotelverblijf op Sicilië, u heeft geluk.

Puntvriendelijke RG Naxos, onderdeel van Marriott Bonvoy, ligt op 20 minuten rijden ten zuidwesten van de kust van Palazzo San Domenico. Het hotel aan het strand biedt uitzicht op de Ionische Zee, een privéstrand, een overloopzwembad en verbeterde ruimtes na een renovatie die in 2021 is voltooid.

Openbare ruimtes zijn voorzien van lokale kunst met accenten in mediterraan blauw, geel en steen. De renovatie heeft zich uitgebreid tot de lobby, de incheckruimte (de nieuwe taupe lavakleur van de incheckbalie is een knipoog naar de vulkaan de Etna op het eiland) en de bars en restaurants van het hotel.

De Fluido Bar op het terras bij het zwembad is een geweldige plek om te genieten van een cocktail en het uitzicht op de zee en de vulkanische zandstranden te bewonderen. Voor lekker eten serveert La Sciara Siciliaanse gerechten en wijn. Brezza Beach Bar en Panarea zijn informele plekken om een ​​hapje te eten (Panarea is de ontbijtplek van het hotel).

Alle kamers en suites hebben een balkon en zijn comfortabel ingericht met een mix van lichte meubels en donkerhouten meubels. Uitzicht op zee is alleen beschikbaar met deluxe en deluxe kamers en suites. De Presidential Suite met één slaapkamer, de ultieme luxe van RG Naxos, heeft uitzicht op zee en een ruim balkon.

De spa van het hotel biedt een verscheidenheid aan diensten, van massages voor koppels tot manicures en pedicures. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder meer de Etna, een van ‘s werelds meest actieve vulkanen en de hoogste berg van Italië ten zuiden van de Alpen, en de Alcantara-kloof, een 300.000 jaar oude rivierbedding.

Nachttarieven beginnen doorgaans bij € 169 (ongeveer $ 180) of 25.000 Marriott Bonvoy Points in de zomer.

Hoe te boeken: Boek rechtstreeks bij Marriott om punten te verdienen of in te wisselen.

Gerelateerd: 13 van de mooiste dorpen en steden op Sicilië

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *