Controleer of u bent getarget met de 150.000 of 125.000 Amex Platinum-aanbieding, of de 90.000 Amex Gold-aanbieding via CardMatch

Noot van de redactie: dit is een terugkerend bericht dat regelmatig wordt bijgewerkt met nieuwe informatie en aanbiedingen.

Bekijk de CardMatch-tool om te zien of u op schema ligt voor een welkomstaanbieding van maximaal 150.000 punten op de American Express Platinum Card of de 90.000 punten American Express Gold Card-aanbieding. Deze aanbiedingen kunnen op elk moment worden gewijzigd.

Hoewel enkele van de beste en beste creditcardbeloningen ooit beschikbaar zijn, zijn soms de meest lucratieve aanbiedingen alleen voor de beoogde individuen. Een van de beste plaatsen om naar deze aanbiedingen met een hoog doel te zoeken, is door de CardMatch-tool te gebruiken, waar u introductiebonussen kunt vinden die veel hoger zijn dan die elders worden gepost.

Hier zijn er twee om op te letten.

De beste deals van CardMatch

Als je de CardMatch-site recentelijk niet hebt bezocht, is dit een goed moment om onze CardMatch-aanbiedingen te bekijken. Er zijn geweldige deals beschikbaar voor twee van de beste kaarten van Amex, incl De American Express® Gold-kaart En De Platinum Card® van American Express.

Amex Platinum biedt 150.000 of 125.000 punten

Voor de Platinum Card kunt u vooraf worden goedgekeurd en gekwalificeerd voor aanbiedingen van 125.000 of 150.000 punten. Het beste aanbod dat we hebben gezien, is het sparen van 150.000 punten met de Amex Platinum-kaart nadat u $ 6.000 aan aankopen hebt uitgegeven binnen de eerste zes maanden van het kaartlidmaatschap. De jaarlijkse vergoeding voor de kaart is $ 695 (zie tarieven en vergoedingen).

CARDMATCH.COM

Op basis van TPG Point Ratings zijn de Amex Membership Rewards van 150.000 punten gelijk aan $3.000.

Hoewel dit de beloning is die u hoopt te laten zien in uw CardMatch-resultaten, kunt u in plaats daarvan worden getarget op een nog steeds indrukwekkend aanbod van 125.000 punten met dezelfde minimale bestedingsvereiste.

Elk van die astronomische bonusnummers is de moeite waard om te grijpen als u in aanmerking komt, aangezien de hoogste openbaar beschikbare welkomstaanbieding van de kaart 80.000 punten is na besteding van $ 6.000 aan aankopen in de eerste zes maanden. We zien ook vooraf gekwalificeerde aanbiedingen voor dezelfde bonus van 80.000 punten nadat u $ 6.000 aan aankopen heeft uitgegeven in de eerste zes maanden van uw kaartlidmaatschap.

Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Verwant: Is Amex Platinum de jaarlijkse vergoeding waard?

Amex Gold biedt 90.000 of 75.000 punten

We zien ook mogelijkheden voor een welkomstaanbieding van 90.000 of 75.000 punten op de American Express Gold-kaart die voor sommigen beschikbaar is via de CardMatch-tool. Deze aanbiedingen zijn vooraf goedgekeurd en vooraf gekwalificeerd, en de kaart heeft een jaarlijkse vergoeding van $ 250 (zie tarieven en vergoedingen).

Doelkaarthouders kunnen 90.000 punten verdienen nadat ze $ 4.000 hebben uitgegeven aan in aanmerking komende aankopen in de eerste zes maanden na het openen van de rekening. (Degenen die zijn getarget op de aanbieding van 75.000 punten, hebben dezelfde bestedingsvereisten en hetzelfde schema.)

CARDMATCH.COM

Wat meer is, als u zich op een van beide aanbiedingen richt, heeft u de keuze tussen de traditionele gouden optie of de luxe roségouden versie.

TPG waardeert 90.000 Membership Rewards-punten voor maar liefst $ 1.800, terwijl 75.000 punten $ 1.500 waard zijn. Anderen zien mogelijk een vooraf gekwalificeerd aanbod van 60.000 punten, wat overeenkomt met het huidige openbaar beschikbare aanbod op de Amex Gold Card.

Gerelateerd: Wie zou (en zou niet) Amex Gold moeten krijgen?

Cardmatch-aanbiedingen versus openbare aanbiedingen

Al deze aanbiedingen via CardMatch zijn veel beter dan de aanbiedingen die openbaar worden aangeboden voor deze kaarten. Hier is een screenshot ter vergelijking:

Het algemene aanbod van de Amex Platinum-kaart is 80.000 lidmaatschapsbeloningspunten nadat u $ 6.000 aan aankopen hebt uitgegeven in de eerste zes maanden van het kaartlidmaatschap. Dit betekent dat u 45.000-70.000 extra punten kunt krijgen voor dezelfde bestedingsvereiste als u wordt getarget met een CardMatch-aanbieding. Het algemene aanbod op de Amex Gold Card is 60.000 bonuspunten voor aankopen van $ 4.000 in de eerste zes maanden na het openen van de rekening. Daarom krijg je minimaal 15.000 bonuspunten als je via CardMatch wordt getarget met een hoog welkomstaanbod.

Houd er rekening mee dat alle biedingen op elk moment kunnen worden gewijzigd en dat niet iedereen wordt getarget voor een hoog bod.

Zodra je de kaart hebt, mis je de punten niet! Ontdek hoe dicht je bij het verdienen van die aanmeldingsbonus bent met de gratis TPG-app.

Welkomstaanbiedingen van American Express zijn “ook niet beschikbaar voor aanvragers die dit product hebben of hebben gehad”, en deze beperking is ook aanwezig in CardMatch-aanbiedingen. Dus als je in het verleden een van deze kaarten hebt gehad (inclusief de Premier Rewards Gold-kaart, de voorganger van Amex Gold), heb je misschien pech, zelfs als je bent getarget met deze aanbiedingen via CardMatch.

Hoewel er enkele meldingen zijn geweest van het kunnen krijgen van een welkomstaanbieding voor dezelfde kaart enkele jaren na het sluiten van de rekening, is de beperking van deze “once in a lifetime” welkomstaanbieding een belangrijke beperking om te overwegen.

Controleer ten slotte uw aanbod goed. Sommige potentiële kaarthouders hebben gemeld dat ze via de CardMatch-tool andere aanbiedingen hebben gezien dan de aanbiedingen die hier worden vermeld.

Hoe CardMatch te gebruiken

CardMatch Het is gemakkelijk te gebruiken, maar je vraagt ​​je misschien af ​​hoe het werkt als je het nog niet eerder hebt gebruikt. Hier zijn de eenvoudige stappen om uw aanbiedingen te verifiëren:

Ga naar de CardMatch-tool. Voer uw voor- en achternaam, huisadres, de laatste vier cijfers van uw burgerservicenummer en e-mailadres in. Klik op Overeenkomsten ophalen. Vink het vakje aan om de algemene voorwaarden te accepteren en klik op Verzenden. Na 60 seconden of minder zoeken, verschijnen uw vooraf goedgekeurde aanbiedingen.

Houd er rekening mee dat dit proces een “eenvoudige” kredietaanvraag op uw kredietrapport genereert. Dit betekent dat het onderzoek op uw kredietrapport verschijnt, maar geen invloed heeft op uw kredietscore – vergelijkbaar met het controleren van uw kredietrapport met een gratis jaarlijkse controle of een betaalde service.

Verwant: Hoe u uw kredietscore gratis kunt controleren

Andere manieren om gerichte aanbiedingen te krijgen

Niemand kent de exacte criteria die banken, luchtvaartmaatschappijen en hotels gebruiken om specifieke klanten te targeten voor aanbiedingen met hoge beloningen, maar veel mensen realiseren zich misschien niet dat hun rekeningen hiervoor in aanmerking komen.

Ga naar uw accountinstellingen voor al uw kaarten en loyaliteitsprogramma’s en meld u aan voor marketingcommunicatie en e-mails, aangezien hier vaak gerichte aanbiedingen worden gecommuniceerd.

Aanmelden is echter slechts de eerste stap. Hoewel niemand graag tijd verspilt aan het lezen van ongewenste e-mail, is het belangrijk om op zijn minst e-mails of post van banken, luchtvaartmaatschappijen en hotels te lezen om te zien of ze verhoogde aanbiedingen bevatten. Voor sommige gerichte aanbiedingen moet u een bestelling plaatsen met een unieke uitnodigingscode of een specifieke link. Als u de letter met dit symbool weggooit, kunt u deze misschien nooit meer terugkrijgen.

Is de American Express Platinum Card het waard?

De Amex Platinum welkomstbonus van 150.000 of 125.000 punten via CardMatch is gewoon geweldig.

Isabelle Raphael / De puntenkerel

Op basis van TPG’s waardering van Membership Rewards-punten van twee cent per stuk, is de welkomstbonus van 150.000 punten alleen al $ 3.000 waard. Als u eenmaal heeft geleerd hoe u de waarde van uw Membership Rewards-punten kunt verhogen, krijgt u waarschijnlijk nog meer waarde.

Zelfs zonder het hoge welkomstaanbod is de Platinum Card een van de beste kaarten die er zijn voor frequent flyers.

Aan de uitgavenkant verdient u 5 punten per dollar op vliegtickets die rechtstreeks via de luchtvaartmaatschappij of via American Express Travel zijn gekocht (tot $ 500.000 op dergelijke aankopen per kalenderjaar) en 5 punten per dollar op vooruitbetaalde hotelreserveringen die u maakt. met American Express-reizen.

De kaart beloont frequente Uber-gebruikers met maximaal $ 200 per kalenderjaar aan Uber-tegoeden (alleen VS). U verdient tot $ 200 afschrifttegoeden voor de door u gekozen luchtvaartmaatschappijtoeslag en nog eens $ 200 aan jaarlijkse afschriftsaldi voor vooruitbetaalde hotelreserveringen die zijn gemaakt via Amex Travel bij Fine Hotels and Resorts en The Hotel Collection (de laatste vereist een minimum) verblijf voor twee nachten).

Er zijn zelfs meer dan $ 1.500 aan jaarlijkse tegoeden die u met deze kaart kunt ontgrendelen.

Gerelateerd: Amex Platinum Card-recensie

American Express Centurion Lounge in Denver. Zack Greif/The Points Guy

Dan zijn er de salons. Kaarthouders krijgen toegang tot de American Express Global Lounge-suite, inclusief Amex’s indrukwekkende Centurion Lounges, Priority Pass Lounges, Airspace Lounges, Escape Lounges en Delta Sky Clubs (wanneer ze reizen op dezelfde dag met Delta-vluchten).

De kaartkosten bedragen $ 695 per jaar, maar het is het waard als u deze voordelen volledig gebruikt. Registratie vereist voor bepaalde voordelen.

Gerelateerd: de gids om naar de lounge te gaan met het Amex-platina

Is de American Express Gold Card het waard?

De welkomstbonus van 90.000 Amex Gold-punten via CardMatch is veel beter dan de huidige openbare aanbieding van slechts 60.000 punten en is ongeveer $ 1.800 waard op basis van TPG-beoordelingen.

Met lagere jaarlijkse vergoedingen en meer diverse beloningscategorieën is Amex Gold iets veelzijdiger dan Amex Platinum voor dagelijkse uitgaven.

Ryan Patterson/The Points Guy

Met de Gold Card verdient u 4 punten per dollar bij supermarkten in de VS (tot $ 25.000 uitgegeven aan aankopen per kalenderjaar, daarna 1 punt per dollar) en bij dineren in restaurants, plus 3 punten per dollar op vluchten die rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij zijn geboekt of via American Express Travel. U verdient 1 punt voor elke dollar die u aan andere aankopen besteedt.

Je krijgt ook een solide reeks extra’s, waaronder tot $ 120 aan jaarlijkse eettegoeden (beschikbaar tot $ 10 aan maandelijkse overzichtssaldi voor gekwalificeerde eetpartners) en $ 10 per maand aan Uber Cash (tot $ 120 aan maandelijkse eettegoeden). Contant per jaar) die u kunt gebruiken voor Uber-ritten in de VS, Uber Eats-bestellingen in de VS en toegang tot boekingsvoordelen van The Hotel Collection. Zorg er wel voor dat je de kaart toevoegt aan je Uber-app om het Uber Cash-voordeel te ontvangen. Registratie vereist voor bepaalde voordelen.

De kaart brengt een jaarlijkse vergoeding van $ 250 in rekening, maar dat kan gemakkelijk worden gecompenseerd wanneer u ten volle profiteert van de voordelen die bij de kaart zijn inbegrepen. Voorwaarden zijn van toepassing.

Verwant: Wie zou (en zou niet) een Amex Gold-kaart moeten krijgen?

Andere CardMatch-deals

Hoewel de Platinum- en Gold-aanbiedingen waarschijnlijk het aantrekkelijkst zijn, kunt u andere aantrekkelijke aanbiedingen tegenkomen via CardMatch.

Eerdere kaarten waren de American Express Cash Magnet® Card en de American Express® Green Card. Vergelijk alle aanbiedingen die u ziet met openbaar beschikbare aanbiedingen om er zeker van te zijn dat de aanbiedingen waarop CardMatch zich richt de beste zijn.

Informatie over de Amex Green Card en Amex Cash Magnet is onafhankelijk verzameld door The Points Guy. De kaartgegevens op deze pagina zijn niet gecontroleerd of verstrekt door de kaartuitgever.

Andere manieren om goede welkomstaanbiedingen te vinden

Doelaanbiedingen kunnen een geweldige manier zijn om extra punten te krijgen op een kaart die u al wilt aanvragen, maar het is niet de enige manier om een ​​goede deal te vinden. Banken bieden vaak gedurende een beperkte tijd hoge bonussen aan die beschikbaar zijn voor het publiek voor iedereen die ze wil aanvragen, en u kunt onze lijst met de beste beschikbare bonussen bekijken – die regelmatig wordt bijgewerkt.

U kunt ook altijd onze Best Cards-pagina bekijken om de beste creditcardaanbiedingen te zien die momenteel beschikbaar zijn. Als u een specifieke leemte in uw punten- en mijlenstrategie wilt opvullen, kunt u de volgende samengestelde lijsten overwegen:

Zorg ervoor dat u CardMatch vandaag nog bekijkt om te zien welke aanbiedingen voor u beschikbaar zijn.

Aanvullende rapportage door Madison Blancaflower, Summer Hall, Eric Rosen en Ryan Smith.

Klik hier voor Amex Platinum Card-tarieven en toeslagen.
Voor tarieven en vergoedingen voor de Amex Gold Card, klik hier.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *