Wereldwijde KrisFlyer-inwisseldeals in Singapore: 25% korting op Premium Economy vanuit Noord-Amerika – maar is het het waard?

De wereldwijde inwisselingsaanbiedingen van Singapore Airlines zijn terug, waardoor leden awardvluchten kunnen boeken voor 25% minder KrisFlyer-miles. Hoewel de transatlantische routes van Noord-Amerika op bepaalde luchthavens beperkt zijn tot Premium Economy-vluchten, kunt u, als u al uw volgende vakantie in 2025 wilt boeken, of als u zich in Azië, Afrika, het zuidwesten van de Stille Oceaan of Europa bevindt, een vlucht toevoegen extra stop tijdens uw reis – Deze aanbieding kan u interesseren.

Bovendien hoeft u geen Singapore KrisFlyer-miles te verdienen om van deze aanbieding te profiteren; U kunt ze omrekenen vanuit veel populaire valuta’s voor creditcardbeloningen.

Hier zijn alle details

Gerelateerd: Nieuwste reisaanbiedingen om punten en mijlen te verdienen

Basisprincipes van de deal: Wereldwijd inwisselingsaanbod voor KrisFlyer in Singapore

Zach Greif/De puntenman

Zoals gezegd zijn er bij deze promotie alleen Premium Economy-stoelen beschikbaar als u vanuit de VS naar Singapore wilt vliegen. Volgens de deal kunt u voor 56.250 KrisFlyer-miles van Singapore naar San Francisco (of omgekeerd) vliegen. Houd er rekening mee dat er embargodata gelden voor deze tracks. U kunt ook Premium Economy-tickets krijgen van Singapore naar New York John F. Kennedy International Airport (JFK) voor 60.375 mijlen of van Newark Liberty International Airport (EWR) naar Singapore voor 60.375 mijlen. Er gelden geen embargodata voor deze tracks.

Houd er rekening mee dat het vereiste aantal KrisFlyer-miles een enkele reis per persoon is en dat de beschikbaarheid gebaseerd is op wie het eerst komt, het eerst maalt.

Naast dat u vanuit Noord-Amerika vliegt, kunt u ook de promotiedetailspagina van KrisFlyer Singapore bekijken voor de volledige lijst met beschikbare routes. Deze aanbiedingen omvatten een korting van 25% op geselecteerde Saver Award-tickets in Economy en Business Class op vluchten vanuit Europa, Azië, Afrika en de regio Zuidwest-Pacific.

Enkele belangrijke details om op te merken:

Boek vóór 22 september 2024 en reis tussen 15 januari en 29 mei 2025. (Sommige routes hebben uitzonderingsdata.) De aanbieding is geldig op alle bestemmingen van Singapore Airlines in Economy Class en geselecteerde bestemmingen in Premium Economy en Business Class. U moet de aanbieding inwisselen via de website of app van Singapore Airlines. Geen promotiecode of registratie vereist; De aanbiedingsprijs verschijnt automatisch wanneer u naar geschikte vluchten zoekt.

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

Om van deze aanbieding te profiteren, moet u snel handelen. De boekingsperiode eindigt op 22 september, maar de reisperiode geeft je begin 2025 nog enkele maanden de tijd om te reizen.

Gerelateerd: Singapore KrisFlyer: de ultieme gids voor het verdienen en inwisselen van punten en het bereiken van de Elite-status

Is het het waard?

Premium economy class met Singapore Airlines. BEN SMITHSON/DE PUNTEN-KEREL

Aangezien er niet veel opties zijn vanaf Noord-Amerikaanse luchthavens, is deze deal mogelijk niet bijzonder voordelig voor u. Als u bovendien naar Singapore wilt vliegen, kunt u de beschikbaarheid van business class vinden via Star Alliance-partner Air Canada Aeroplan en uw vlucht boeken voor 60.000 Aeroplan-punten per enkele reis, wat goedkoper is dan het boeken van een premium economy-ticket van EWR naar Singapore.

Daarnaast heeft Singapore Airlines regelmatig aanbiedingen voor het inwisselen van awards, genaamd ‘spontane vluchten’, maar doorgaans bieden ze in de nabije toekomst een kortere reisperiode aan (vandaar het ‘spontane’ gedeelte). In augustus kunt u bijvoorbeeld 30% korting krijgen op Saver awardtickets, maar u moest in september reizen.

Als uw reisschema flexibel is, zou dit u een betere deal kunnen opleveren, aangezien u ervoor had kunnen kiezen om met Singapore Airlines business class tussen New York en Frankfurt te vliegen voor slechts 56.700 mijlen, of 36.400 mijlen in premium economy (volgens de Singapore-deal van augustus 2024) .

Het huidige wereldwijde inwisselingsaanbod geeft reizigers echter meer flexibiliteit. Maar in tegenstelling tot de Spontane Escapes-aanbieding komt deze niet elke maand langs. We hebben al bijna een jaar geen soortgelijk aanbod van KrisFlyer gezien.

Zelfs als u geen KrisFlyer-miles heeft, kunt u nog steeds van deze aanbieding profiteren, vooral als u korteafstandsvluchten binnen Azië wilt boeken. KrisFlyer is een transferpartner voor vier belangrijke converteerbare valuta: Amex Membership Rewards, Capital One miles, Chase Ultimate Rewards en Citi ThankYou Rewards. U kunt al deze beloningen omzetten in KrisFlyer-miles in een verhouding van 1:1.

Als u erover denkt om deze winter of lente een reis naar Azië te maken, kan deze uitverkoop een geweldige manier zijn om uw creditcardbeloningen te gebruiken.

GERELATEERD: Hoe werkt de KrisFlyer-wachtlijst van Singapore Airlines voor gratis vluchten?

Kortom

De KrisFlyer Global Redemption Offer in Singapore is een ongebruikelijke aanbieding waarmee u 25% kunt besparen op het inwisselen van KrisFlyer-miles. Het brede reisvenster biedt meer flexibiliteit dan de meeste KrisFlyer-promoties, maar je hebt slechts tot 22 september om te boeken, dus begin erover na te denken of deze deal geschikt voor je is.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *