5 minder bekende voordelen van de Amex Business Gold Card

de American Express® Business Gold-kaart Dit programma heeft een aantal bekende (en goed geadverteerde) voordelen, waaronder elke maand 4 punten per dollar in de twee beste bestedingscategorieën uit de volgende lijst (tot eerst $ 150.000 aan gecombineerde aankopen, daarna 1 punt):

Maandelijkse servicekosten voor draadloze telefonie die rechtstreeks worden betaald bij Amerikaanse aanbieders van draadloze telefoondiensten Amerikaanse aankopen voor advertenties in geselecteerde media Transport Amerikaanse aankopen bij benzinestations Amerikaanse aankopen bij restaurants (inclusief afhalen en bezorgen) Amerikaanse aankopen bij detailhandelaren in elektronische goederen, plus softwareleveranciers en cloudcomputersystemen

Het welkomstaanbod van de kaart is ook groot: nieuwe kaarthouders kunnen 100.000 bonuspunten verdienen nadat ze binnen de eerste drie maanden van hun kaartlidmaatschap $ 15.000 hebben uitgegeven aan in aanmerking komende aankopen.

Twijfelt u nog steeds over de hoge jaarlijkse vergoeding van $ 375 voor de Amex Business Gold Card (zie tarieven en vergoedingen)? Hier zijn vijf minder bekende voordelen waarmee u een Amex Business Gold-kaart kunt krijgen. Voor bepaalde voordelen is registratie vereist; Er zijn voorwaarden van toepassing.

Betaling in de tijd

de American Express Business Gold-kaart De bank schrijft alle kaarthouders automatisch in voor het Pay Over Time-programma, waarmee u een saldo kunt behouden en betalingen kunt structureren voor kosten van meer dan $ 100. De variabele rentetarieven zijn echter pijnlijk hoog, variërend van 19,49% tot 28,49%, afhankelijk van uw kredietgeschiedenis.

Aleksandarnakić/Getty Images

Hoewel dit waarschijnlijk niet uw eerste keuze zal zijn voor het beheren van uw cashflow, is het een goede optie als u dit nodig heeft in tijden van nood. Ik raad altijd aan om uw saldo elke factureringscyclus volledig te betalen, maar als dat niet mogelijk is, staat Pay Over Time voor u klaar.

Hulpmiddelen voor accountbeheer

Voortbordurend op het thema van het eerst belonen van grote bedrijven, American Express Business Gold-kaart De kaart biedt een uitgebreide set tools voor accountbeheer.

U kunt visitekaartjes voor personeelskosten toevoegen zonder jaarlijkse kosten; Het toevoegen van een Employee Gold Business Card kost echter $95 voor de eerste vijf kaarten, en daarna $95 per kaart (de kaartlimiet is $99; zie tarieven en vergoedingen).

Lord Henryvton/Getty Images

U kunt ook een medewerker aanwijzen als uw accountmanager, zodat u de taken van het doen van betalingen, het toevoegen van medewerkerskaarten en het bijhouden van uitgaven kunt delegeren aan iemand die u betrouwbaar acht.

Dagelijkse nieuwsbrief

Beloon uw inbox met de TPG Daily-nieuwsbrief

Sluit u aan bij ruim 700.000 lezers voor het laatste nieuws, uitgebreide handleidingen en exclusieve aanbiedingen van TPG-experts

Of gebruik de Receipt Matching-functie van Amex, waarmee u bonnen kunt uploaden vanaf mobiel of desktop, transacties kunt taggen en annoteren, en ze zelfs kunt synchroniseren met QuickBooks om uw boekhouding te vereenvoudigen.

Kaarthouders kunnen ook profiteren van betalende leveranciers via Bill.com. Het basisabonnement heeft geen maandelijkse kosten, maar is beperkt tot gebruik voor de eerste gebruiker, waarbij de tweede gebruiker gedurende zes maanden geen kosten betaalt. Na zes maanden betaalt de tweede gebruiker $ 15 per maand. Er kunnen andere kosten van toepassing zijn, afhankelijk van het abonnementstype en het aantal gebruikers.

AMEX Hotels Groep

American Express Business Gold-kaart Kaarthouders profiteren ook van voordelen op geselecteerde reisboekingen. Naast het verdienen van punten voor boekingen via Amex Travel, profiteert u van een ervaringskrediet van $ 100 dat u kunt besteden aan in aanmerking komende diner-, spa- en spa-activiteiten in hotels binnen The Hotel Collection.

Clint Henderson/De puntenman

U komt ook in aanmerking voor kamerupgrades bij het inchecken, indien beschikbaar. Sommige kamercategorieën komen niet in aanmerking voor een upgrade.

Deze voordelen worden alleen aangeboden aan kaarthouders die minimaal twee opeenvolgende nachten verblijven.

Zoals bij alle American Express-kaarten heeft u toegang tot aanbiedingen van American Express, waarmee u geld kunt besparen of extra punten kunt verdienen voor aankopen die u al van plan bent te doen. Veel van deze aanbiedingen zijn gericht op specifieke kaarthouders, en hoewel dit slechts anekdotisch is, richt American Express zich soms op Gold- en Platinum-kaarthouders met de beste aanbiedingen.

Soms kunnen deze aanbiedingen bestaan ​​uit geld terug of extra Membership Rewards-punten voor specifieke hotelaankopen.

Autoverhuur en bagageverzekering

Hoewel dit niet het meest genereuze beleid op de markt is, American Express Business Gold-kaart Sommige polissen bieden een reisverzekering voor het geval er tijdens het reizen iets misgaat.

Eric Rosen/De puntenman

Als je gebruikt American Express Business Gold-kaart Om de volledige kosten van een autoverhuur te betalen, komt u in aanmerking voor een secundaire dekking naast uw persoonlijke polis in geval van diefstal of schade*.

Er zijn een aantal beperkingen waar u rekening mee moet houden, zoals uitgesloten landen (bijvoorbeeld Australië, Italië, Nieuw-Zeeland), uitgesloten voertuigtypen (terreinwagens, limousines, antiek, etc.) en het feit dat u de schadevrijstelling van het verhuurbedrijf afwijzen om in aanmerking te komen.

U komt ook in aanmerking voor compensatie als uw bagage verloren, gestolen of beschadigd raakt, als u de volledige kosten van het ticket betaalt met uw Amex Business Gold**-kaart.

De dekkingslimieten bedragen $ 1.250 voor handbagage en maximaal $ 500 voor ingecheckte bagage; Inwoners van de staat New York zijn beperkt tot $ 10.000 voor alle gedekte personen per gedekte reis.

Cindy Ord/Getty Images

*De geschiktheid en het voordeelniveau variëren per kaart. Niet alle soorten voertuigen of huurvoertuigen zijn gedekt en er zijn geografische beperkingen van toepassing. Er zijn algemene voorwaarden en beperkingen van toepassing. Bezoek americanexpress.com/benefitsguide voor meer informatie. De polissen worden onderschreven door AMEX Assurance Company. De dekking wordt verleend door American Express Travel Related Services Company, Inc.

**De geschiktheid en het voordeelniveau variëren afhankelijk van de kaart. Er zijn algemene voorwaarden en beperkingen van toepassing. Bezoek americanexpress.com/benefitsguide voor meer informatie. Polissen worden gegarandeerd door AMEX Assurance Company.

Uitgebreide garantieaankoop en bescherming van mobiele telefoons

Er is iets spannends en zenuwslopends aan de eerste dagen na aankoop van een nieuwe telefoon, laptop of camera. Als u uw nieuwe telefoon, laptop of camera gebruikt, American Express Business Gold-kaart Wanneer u de kaart gebruikt voor in aanmerking komende aankopen, kunt u tot 90 dagen aankoopbescherming genieten tegen diefstal of accidentele schade***. Deze dekking is beperkt tot $ 1.000 per gedekte aankoop en tot $ 50.000 per kaarthouder per kalenderjaar.

U kunt er ook zeker van zijn dat u profiteert van de voordelen van een verlengde garantie. ***Bij in aanmerking komende aankopen met een garantie van vijf jaar of minder kunt u een extra jaar bovenop uw oorspronkelijke fabrieksgarantie krijgen.

Ascentics Media/Getty Images

De Amex Business Gold Card biedt ook mobiele bescherming wanneer u uw mobiele abonnement met uw kaart betaalt****. Dit plan dekt gestolen of beschadigde mobiele telefoons, tot $800 per claim met een maximum van twee claims binnen een periode van 12 maanden. Voor claims geldt een eigen risico van $ 50.

***De geschiktheids- en voordeelniveaus variëren per kaart. Er zijn algemene voorwaarden en beperkingen van toepassing. Bezoek americanexpress.com/benefitsguide voor meer informatie. De polissen worden onderschreven door AMEX Assurance Company.
****De geschiktheid en het voordeelniveau variëren per kaart. Er zijn algemene voorwaarden en beperkingen van toepassing. Bezoek americanexpress.com/benefitsguide voor meer informatie. De polissen worden onderschreven door New Hampshire Insurance Company, een dochteronderneming van AIG.

Kortom

De Amex Business Gold Card is duidelijk gericht op bedrijven die veel geld uitgeven en op zoek zijn naar een eenvoudige, lonende strategie waarbij u niet meerdere kaarten hoeft te beheren of de voordelen zorgvuldig moet overwegen en maximaliseren.

Als dit uw primaire kaart is, kunnen deze minder bekende voordelen veel waarde en eenvoud aan uw leven toevoegen. Van tools waarmee uw bedrijf de uitgaven kan bijhouden tot verzekeringspolissen voor het geval er tijdens uw reis iets misgaat: de Amex Business Gold Card heeft meer te bieden dan op het eerste gezicht lijkt.

Lees voor meer informatie onze volledige recensie van de Amex Business Gold Card.

Solliciteer hier: American Express Business Gold-kaart

Gerelateerd: Hoe u een zakelijke creditcard kunt krijgen

Voor tarieven en vergoedingen voor de American Express Business Gold Card klikt u hier.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *